Skirti vienas kitam: 11 pačių geriausių Zodiako ženklų porų

Astrologai teigia, kad žmogaus charakterį nulemia jo gimimo laikas, tiksliau – planetų išsidėstymas jo gimimo momentu. Pagal tai galima nustatyti, kurių Zodiako ženklų poros geriausiai dera tarpusavyje.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2024, 1:20 PM

Avinas ir Vandenis

Šių ženklų atstovai – prisiekę nuotykių ieškotojai, ir čia kalbama ne tiek apie keliones po visą pasaulį, kiek apie kasdienius bendrus atradimus. Jie mėgsta viską daryti kartu kaip viena susistygavusi komanda.

Kuomet kitos poros pavargsta nuo nuolatinio bendravimo ir artumo 24 valandas, 7 dienas per savaitę, jiedviem niekada nebūna nuobodu ar sunku vienas kito draugijoje.

Ši svarbi savybė juos daro ne tik puikiais romantiniais, bet ir dalykiniais partneriais. Tai – tas retas atvejis, kai žmonės gali visiškai harmoningai vystyti bendrą šeimos vertą nepakenkdami nei santykiams, nei bendram reikalui.

Jautis ir Vėžys

Jautį ir Vėžį sieja labai tvirti saitai – fiziniai ir emociniai. Jie abu supranta ir priima visus (vidinius ir išorinius) savo antrosios pusės aspektus, ir tai padeda jiems greitai užglaistyti bet kokius konfliktus ir metų metus santykiuose išsaugoti aistrą.

Labai jaudinanti šios Zodiako poros savybė – nuoširdi pagarba ir dėkingumas savo partnerius už šiuos santykius.

Jie besąlygiškai palaiko vienas kitą visuose sumanymuose, ir tai yra puikus pagrindas ilgai laimingai santuokai, o šiandien tai retai pasitaiko.

Dvyniai ir Vandenis

Tai vienas beprotiškiausių Zodiako sutapimų. Būtent su šiais ženklais dažniausiai įvyksta meilė iš pirmo žvilgsnio, o susituokti jie gali vos už poros mėnesių (ar dienų) nuo pažinties pradžios.

Dvyniai ir Vandeniai turi didelį kūrybinį potencialą – jie nuolat dalinasi vienas su kitu pačiomis neįtikimiausiomis idėjomis, nes žino, kad gali tikėtis partnerio palaikymo. Jų svajonės – lyg tos pačios dėlionės detalės, kuri laipsniškai dėliojasi į vientisą idilišką paveikslą.

Neverta pamiršti ir fakto, kad šių ženklų atstovai labai mėgsta jaustis nepriklausomi ir gali ramiai leisti laiką su draugais atskirai, ir tai nė kiek nekenkia, o, priešingai, tik stiprina jų ryšį.

Vėžys ir Žuvys

Vėžys ir Žuvys turi tikrą kosminį ryšį. Priklausymas šaltai vandens stichijai juos abu apdovanoja svajingumu, emocingu aplinkinio pasaulio suvokimu. Dažnai jau po pirmo susitikimo jiems susidaro įspūdis, kad jie pažįstami šimtus metų.

Jiems netenka prisitaikyti prie kito žmogaus įpročių ir keistenybių, juk jie tokie panašūs į jų pačių. Jie puikiai susigyvena kartu, nes nei pervertina, nei nepakankamai įvertina savo partnerio, moka nuoširdžiai juo didžiuotis, atjausti ir kažkur nusileisti.

Abu ženklai pasižymi puikia intuicija ir jaučia vienas kito poreikius „šeštojo jausmo“ lygmenyje, tai padeda jiems lengvai suformuoti tvirtą ryšį, kuris gali tęstis dešimtmečius.

Liūtas ir Šaulys

Šių ilgalaikių santykių pagrindas – emocijos ir aistra. Abu ženklai moka visavertiškai mėgautis gyvenimu ir mylėti tą, kuris jaučia pasaulį panašiai. Abu puikiai žino, ką nori gauti iš gyvenimo, padeda vienas kitam pasiekti bet kokį tikslą ir svajonę.

Šaulys gali tapti Liūtui stimulu judėti į priekį, įkvėpti jį naujiems darbams, o jis pats, Liūto ir jo plataus žvilgsnio dėka, pradės pozityviai žvelgti į pasaulį. Būdami Ugnies stichijos atstovais jie abu giliai supranta savo partnerio poreikius.

Tai labai ryškūs santykiai. Šalia šios porelės visada labai linksma. Jų meilės pavyzdys suteikia sparnus ir svaigina net pačius ciniškiausius aplinkinius.

Šansus abipusei laimei didina ir abiejų ženklų nekerštingumas ir pasirengimas kilniadvasiškai atleisti. Jiems nesunku prisitaikyti prie buities, jų panašūs skoniai ir principai, ir tai jiems suteikia dar daugiau vilčių giedrai bendrai ateičiai.

Mergelė ir Jautis

Šie du Žemės (ir labai žemiškų troškimų) ženklai tiesiog negali neįsimylėti vienas kito ar bent jau neužmegzti tvirtų draugiškų santykių.

Iš šalies atrodo, kad tai meilė iš abipusio išskaičiavimo arba su kažkokiu slaptu susitarimu – tokie praktiški, ramūs ir santūrūs atrodo šie santykiai. Bet iš tiesų giliais Mergelės ir Jaučio jausmais neverta abejoti. O jeigu jie dar teisingai pasiskirsto vaidmenis, jų meilė tik padvigubėja.

Jautis šiuose santykiuose turi dėlioti prioritetus ir būti idėjiniu įkvėpėju (kitose porose jis gali būti užgožtas aktyvesnės antrosios pusės), o Mergelė talentingai viską vykdyti. Tai – ta meilė, apie kurią rašoma knygose: „Ir jie gyveno ilgai ir laimingai“.

Svarstyklės ir Dvyniai

Dvynių ir Svarstyklių idilė – stipraus intelektualinio ryšio pavyzdys. Šie Oro ženklai visada išsiskyrė įspūdinga protine veikla.

Jų manymu, smegenys – pati seksualiausia partnerio kūno dalis, o proto žaidimai pakursto geismą labiau, nei žaidimai raumenimis. Jie sugeba įsimylėti ne išvaizdą ir kūno sudėjimą, o humoro jausmą ir charizmą.

Taip pat tai puikus atvejis, kai santykiai paremti tvirta draugyste – abu įsitikinę, kad gali atvirai pasakoti partneriui visas savo svajones, paslaptis ir išgyvenimus. Aukštas pasitikėjimo lygis – išskirtinis šių tvirtų santykių bruožas.

Skorpionas ir Vėžys

Dažniausiai du pernelyg aistringi partneriai negali būti idealia pora. Jie arba nudegina vienas kitą, arba pradeda konkuruoti. Bet jeigu vienas jų Skorpionas, o kitas Vėžys, tokie santykiai gali būti tobuli.

Jie mato pasaulį per identišką emocinio suvokimo prizmę. Jų siekiai ir interesai panašūs. Abu patrauklūs, jautrūs, švelnūs. Vėžiui labai imponuoja Skorpiono kūrybinis pradas, o Skorpioną jau nuo pirmų bendravimo minučių sužavi Vėžio sielos gelmė.

Jiems nebūtina vienas kitą linksminti pokalbiais – jiems daug jaukiau tiesiog patylėti kartu. Tai sako, kad tokiems partneriams visai nesunku prisitaikyti vienam prie kito buityje. Jų jausmų pagrindas – sielų bendrystė, kuri tarp jų atsiranda kartą ir visiems laikams.

Šaulys ir Avinas

Ši porelė – tikra bomba. O ar gali būti kitaip, kai kalbama apie Šaulius ir Avinus, kurių aistra primena visą dinamito sandėlį? Begalinė energija, kuri veržiasi iš jų abiejų, tik stiprina šiuos santykius ir padeda jiems klestėti.

Jie abu vertina savo antrosios pusės laukinį entuziazmą ir palaiko optimistinį požiūrį į gyvenimą. Nors įprasta manyti, kad geriausiai viena kitą traukia priešingybės, būna, kad žmonės, neįtikėtinai panašūs vienas į kitą, tampa maksimaliai artimi.

Ši pora gali petys į petį pereiti per visus išbandymus, kuriuos jiems paruošė gyvenimas, ir būtinai visiems įrodys, kad neišsprendžiamų problemų nebūna, jeigu šalia tavęs yra patikima atrama.

Ožiaragis ir Jautis

Tarp šių dviejų ženklų atsiranda tokia galinga chemija, kokios neturi jokia kita astrologinė pora. Juos vienija patikimumas, kantrybė, atsidavimas, darbštumas ir tikslo siekimas. Meilėje jų laukia visiškas tarpusavio supratimas – slaptus partnerio troškimus jie jaučia nuo pirmo prisilietimo.

Nors jų abiejų nepavadinsi pernelyg romantiškais, tai nereiškia, kad kuris nors iš jų kenčia dėl staigmenų ar švelnumo stokos. Be to, Jautis ir Ožiaragis turi kai ką, apie ką svajoja dauguma iš mūsų – tai begalinis vienas kito dievinimas. Abiem atrodo, kad jie gavo nepakartojamą lobį.

Šis nuoširdus žavėjimasis antrąja puse aplinkinius kartais nervina, bet negalima nepripažinti, kad tai jaudina. Būtent apie tokius santykius paprastai sakoma „giminingos sielos“.

Vandenis ir Svarstyklės

Šių ženklų atstovai jau nuo pirmų pažinties minučių rodo susidomėjimą vienas kitu, po kurių neįpareigojantis pokalbis gali užsitęsti keletui valandų – juk jie turi tiek bendrų temų!

Šių dviejų Oro ženklų santykiai beveik mistiniai, iš šalies šie santykiai kelia daugybę klausimų ir abejonių, jų meilę labai sunku suprasti ir suvokti. Bet, galų gale, koks kieno reikalas, jeigu jiedu tiksliai žino, kas vyksta jų galvose ir širdyse, ir kitų nuomonė juos nelabai domina.

Gyvenime šie abu ženklai siekia pademonstruoti savo individualumą ir nepriklausomybę, bet konkrečiam partneriui yra pasirengę padaryti išimtį ir gali dėl meilės, harmonijos ir tarpusavio supratimo atsisakyti savo idealų. Toks sveikas kompromisas tik sustiprina jų santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.