4 Zodiako ženklai, kuriems nelemta būti gerais vyrais

Patikimas ir rūpestingas, geras ir ištikimas, sąžiningas ir romantiškas – vyrą, pasižymintį šiomis savybėmis, galima pavadinti idealiu. Bet yra ir priešingybių – tokių, kurie nesugebės tapti gerais vyrais ir suteikti laimės žmonai ir vaikams.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2024, 11:37 AM

Tokie dažniausiai gimsta po šiais Zodiako ženklais.

Avinas

Pažadų iki kaklo, o toliau – akligatvis. Avinas ir vėl pamiršto nupirkti gėlių, neužsuko į parduotuvę duonos, nepadėjo tvarkytis, nepavadino uošvėm mama, ir, o siaube, nepasveikino su vestuvių metinėmis. Skyrybos? Pats Avinas nepaleis partnerės, kuri kenčia jo išsidirbinėjimus, juk kur dar kis tokią suras? Tačiau netikėkite Avino pažadais – jis vis tiek juos pamirš.

Dvyniai

Komunikabilūs ir malonūs Dvyniai patinka moterims ir gali sužavėti bet kurią gražuolę. „O nieko tokio, kad jis vedęs?“ – paklaus šio mergišiaus sutuoktinė ir patrauks dildyti savo ragų. „Oi, kokia smulkmena!“ – tars Dvyniai ir paflirtuos su laiptinės kaimyne. „Aš linksmas, aš gražus, aš – puikus meilužis! Ir iki šiol aš su tavim – kam tu, tokia netikėlė, reikalinga?“ – užtikrintai pareikš Dvyniai ir pasiųs žmoną į virtuvę (juk jai ten ir vieta).

Vėžys

Štai slaptas tironas ir despotas. Viešumoje viskas gražu, o namuose – visiškas beprotnamis. Būkite pasirengę, kad Vėžiai amžinai bus viskuo nepatenkinti. Ne, Vėžys negrauš žmonos už neišplautus indus. Jis tiesiog pastums netikusią „tarnaitę“ (taip, taip, tarnaitę) nosimi į jos netvarką. Bet gėlių per Valentino dieną ir savo gimtadienį žmona gaus, juk Vėžys kilnus ir didžiadvasis.

Mergelė

„Kam tau gėlės? Juk tai tokios išlaidos, geriau nupirkime tau keptuvę. Nors kam tau keptuvė? Juk tu nemoki gaminti. O kodėl tu džiovini kojines ne išilgai, o skersai radiatoriaus? Na, tu ir kvaila!“ Taip, taip – tai emocingų Mergelės kalbų ištraukos. Gyvenimas su vyru Mergele – kasdienis moralinis spaudimas. Ir žmona visada bus kalta dėl visko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.