4 Zodiako ženklai, kurie neleidžia sau būti laimingiems

Kai kurie Zodiako ženklai patys trukdo savo likimui. Jų gyvenimas nesiklosto, nes jie kaip akli kačiukai eilinį kartą kartoja vienas ir tas pačias klaidas, negali rasti paprastos ir kitiems savaime suprantamos išeities ir tiesiog negali būti laimingi.

 Moteris<br> 123rf nuotr.
 Moteris<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-23 11:18

Vandenis

Vandenis – revoliucionierius ir pirmeivis, bet, kaip paradoksaliai tai beskambėtų, neretai pats lieka praeityje. Praeities negatyvas, nesėkmių ir klaidų, prisiminimai, nesusiklostę santykiai, vaikiškos nuoskaudos – visa tai guli ant jo kaip sunki našta.

Antra Vandenių bėda – stiprus pavydo jausmas: užuot patys pasijudinę, jie verčiau pavydės sėkmės kitiems.

Išmokti atsisveikinti su praeitimi, palikti savo „skeletus spintoje“, su savimi pasiimti tik patirtį ir judėti pirmyn – štai kas padarys Vandenius laimingus.

Dvyniai

Už viso parodomojo Dvynių linksmumo ir nerūpestingumo slepiasi daugybė asmeninių problemų. Ir dažniausiai dėl to kalti patys Dvyniai, tiksliau, toks charakterio savybės, kuriomis juos apdovanojo žvaigždės.

Dvyniai retai gali išsikelti kokius nors gyvenimo ar asmeninius tikslus – tokie jie nerūpestingi ir, svarbiausia, neryžtingi. Neryžtingi dėl bet kokių pokyčių, bijantys permainų ir išeiti iš komforto zonos. Rezultatas – nemylimas darbas, „ne tas“ žmogus šalia, neįrengta buitis ir apgailestavimas dėl nugyventų metų.

Ir kaip kompensacija – audringas ir ryškus visuomeninis gyvenimas, linksma šventė ir daugybė pozityvo. Bet argi tai ne laimė? Su metais Dvyniai tampa kiek ramesni, išmintingesni, įgydami „vairą ir bures“, bet išsaugodami savo jaunatvišką betarpiškumą.

Skorpionas

Mistiški ir patrauklūs, bet kerštingi ir žiaurūs. Nemoka atleisti niekam, net sau. Tam tikru momentu tai pradeda trukdyti jiems tobulėti ir eiti pirmyn – stebėtina savikritika ir saviplaka uždaro daug kelių ir takų.

Skorpionai negali susitaikyti su savo trūkumais ir sau atleisti, todėl dažniausiai sąmoningai pasirenka vienatvę. Bet likę vieni jie nugrimzta į savigraužą, kartais beveik visiškai sugriaudami savo asmenybę.

Tik bendravimas ir socialinis gyvenimas, mylimas žmogus ir mokėjimas atleisti, visų pirma sau, daro Skorpioną laimingą.

Mergelė

Išskirtinė perfekcionistė neretai užstringa užburtame kasdienybės, rutinos ir monotonijos rate. Begaliniai grafikai, tvarkaraščiai, draugai-kolegos, kurie permeta pačius sunkiausius darbus darbščioms Mergelėms – visa tai prideda prie didžiulio psichologinio nuovargio ir perspektyvų praradimo.

Kritika, pradžioje nukreipta į save, greitai pavirsta įkyriu ir negatyviu požiūriu į visus ir viską. Taip ambicingi planai ir šviesios perspektyvos lieka tik svajone.

Be abejo, tai pats blogiausias scenarijus, bet gana realus. Interesų balansas ir mylimas žmogus šalia padės jums rasti gyvenimo prasmę ir pasijusti laimingu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu