5 Zodiako ženklai, kuriems kažkodėl visi patiki savo paslaptis

Kartais taip spirga noras pasidalinti savo paslaptimis, tačiau ta informacija – ne kiekvieno ausiai? Ką daryti? Vaikščioti su paslaptinga veido išraiška ar visgi paieškoti patikimų klausytojų? O jų ir ieškoti nereikia – jie nesislepia.

 Paslaptis.<br> 123rf nuotr.
 Paslaptis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2024, 10:28 AM

Štai kurių Zodiako ženklų atstovams dažniausiai patikimos visos paslaptys.

Jautis

Jaučiai patikimi, kaip uola. Net jeigu esate šnipas ir neturite teisės dalintis paslaptimis, su šio ženklo atstovais galite nusižengti taisyklėms. Ir apskritai Jaučiams nerūpi svetimos paslaptys. Jie išklausys ir pamirš, juk Jaučiai – geriausi informacijos saugotojai.

Vėžys

Vėžiai nemėgsta plepėti ir rinkto gandus. Ir Vėžiai didžiuojasi, kad jūs palaikėte juos patikimais. Ir ko gi tylite? Pasakokitės, kol Vėžiai nesprogo iš pasipūtimo. Bet žvaigždės perspėja: kai Vėžiai sužinos paslaptį, nuolat painiosis jums akyse ir daugiaprasmiškai mirksės. Tai juk taip kieta – dabar jūs pririšti.

Mergelė

Disciplinuotos Mergelės, kaip niekas kitas, tinka idealių klausytojų vaidmeniui. Juk jų svarbiausia taisyklė – nepavesti. Tad jūs galite pasitikėti Mergelėmis kaip savimi pačiais. Mergelė užsisiūs burną, bet net kankinama neišduos paslapčių.

Skorpionas

Skorpionai sukuria pasipūtėlių įspūdį. Bet netikėkite savo akimis, geriau pasikliaukite intuicija ir pasidalinkite su Skorpionu svarbiomis naujienomis. Skorpionai nekenčia išdavystės jokia forma, ir jeigu jau pažadėjo niekam nepasakoti, tai nusineš paslaptį į kapą. Ir neįžeidinėkite jų mintimis apie šantažą – Skorpionas niekada nepanaudos informacijos prieš jus.

Ožiaragis

Šiuos tylenius galima būtų įrašyti į pirmą vietą reitinge. Bet Ožiaragiai nemėgsta viešumo. Užtat mėgsta visokias keistenybes ir mįsles – pavyzdžiui, svetimas paslaptis. Bet nepamirškite Ožiaragiams pasakyti, kad viskas, kuo su jais pasidalinote, yra didelė didelė paslaptis. Nors jie ir ne plepiai, gali netyčia išduoti paslaptį (be piktų užmačių).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?