Nustatykite vyro charakterį pagal jo gebėjimą bučiuotis

Pagal vyro manierą bučiuotis galima daug ką pasakyti ir apie jo charakterį bei nustatyti, ar jis nusiteikęs ilgalaikiams santykiams. Be to, šios įžvalgos turėtų padėti jums išsirinkti teisingą elgesio taktiką kiekvienoje konkrečioje situacijoje.

Pagal vyro įprotį bučiuojantis galima daug ką pasakyti ir apie jo charakterį.
Pagal vyro įprotį bučiuojantis galima daug ką pasakyti ir apie jo charakterį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2012, 6:18 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:09 AM

Jis bučiuojasi greitai

Bučiuojantis jo lūpos įsitempia ir iš esmės atrodo kiek nervingas bučinys. Bet tai nėra blogai. Mat santykiai su tokiu vyru trunka ilgai, žinoma, jei sugebėsite diplomatiškai kontroliuoti susiklosčiusias situacijas, jam nenurodinėdama ir nereikalaudama. Nepaisant to, jo jausmai - ne ilgaamžiai ir jis mėgsta flirtuoti su kitomis moterimis. Kadangi iš prigimties labai linkęs bendrauti.

Jis bučiuojasi užtikrintai

Tada jis bučiuojasi ritmiškai ir stipriai. Ir tuo pačiu parodo savo tikrąjį „aš“. Akivaizdu, kad su tokiu vyru, kaip už mūro sienos, nors jis gana išlaikytas savo jausmuose. Tačiau jums su juo nepakeliui, jei trokštate romantiškų emocijų antplūdžių. O jei jums trūksta stabilumo ir nuolatinio palaikymo, tai tas variantas – tiesiai į dešimtuką.

Jis bučiuojasi švelniai

Šis vyras labai atsargus, viską daro atidžiai. Todėl net jei jis ir nebus labai aistringas, užtat visada švelnus. Jis eis paskui jus į pasaulio kraštą ir niekados nedarys spaudimo. Nors kai kuriais momentais gali būti ir per daug drovus, todėl teks jums žengti pirmą žingsnį. Aišku, pirmiausiai turima omeny intymioji gyvenimo sfera. Todėl būkite dėmesinga jo jausmams ir neskaudinkite jo. Jis bučiuojasi jautriai

Toks vyro bučinys nepasižymi kuria nors ryškiai išreikšta maniera, kadangi jis visados būna originalus. Tai bene geriausias variantas tai, kuri nori harmoningų santykių. Nors kartais ir tektų jam nusileisti, bet iš esmės būsite lygiaverčiais partneriais. Beje, į tokius vyrus taikosi daug moterų, todėl kuo tvirčiau laikykitės įsikabinusi savojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.