Ką apie jus pasako pėdos ir kojų pirštai?

Ko gero, visi žino, kad likimą galima nuspėti iš rankos. Tačiau net skeptikai, kurie nesidomi ezoterinėmis žinomis, su malonumu klauso apie save, kai jiems pasiūlo papasakoti apie jų pomėgius ir sugebėjimus pagal rankos pirštus, rašo Astrostar.ru. Bet tikriausiai nedaugelis žino, kad daug ką galima pasakyti apie žmogų išstudijavus jo pėdą ir kojų pirštus. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-16 09:46, atnaujinta 2018-03-17 08:40

Pastaruoju metu populiarėja viena žmogaus kūno tyrimo krypčių, kai objektas yra pėda ir joje išsidėsčiusios linijos. Yra nuomonių, kad šis metodas kilo iš psichofizinės praktikos kai kuriose Šiaurės Amerikos apačų gentyse, o taip pat ir Šiaurės Europos gotų gentyse. Taip pat žinoma, kad ir slavų kultūrose buvo mėginama įspėti žmogaus likimą pagal jo pėdą. Pavyzdžiui, senovės slavų žiniuonys pagal naujagimio pėdutes nustatydavo ar jis ilgai gyvens. O tuo atveju, jei pamatydavo, kad greitai mirs, tai taip pat pagal pėdutes nustatydavo, kada tai įvyks.

Taigi, ką galima pasakyti pažvelgus į žmogaus kojų pirštus? Tiesūs, neiškreivoti pirštai liudija, kad žmogaus tiesus ir teisingas požiūris į gyvenimą. Tiesa, nedidelį to žmogaus šykštumą, kurio, beje, galima atsikratyti artimiau bendraujant su savo šeima ir draugais. O jei pirštai kiek palinkę į apačią, tikėtina, kad tas žmogus geraširdis ir nesavanaudis. Tiesa, gali būti kiek įkyrus.

Lankstūs pirštai liudija, kad žmogus neturi savo nuomonės ir dažnai blaškosi. Nepaisant to, jis pakankamai lankstus ir gana nesunkiai pakelia gyvenimo sunkumus.

O nelanksčių, įsitempusių pirštų savininkai dažnai būna tiesmukiški, griežti, pikti, prastos nuotaikos ir linkę į depresiją.

Jei žmogaus plati pėda, tai greičiausiai jį galima pavadinti racionaliu, mėgstančiu viską apskaičiuoti ir sumaniu. Paprastai tokie žmonės būna labai darbštūs ir nemėgsta sėdėti vienoje vietoje. O siauros pėdos turėtojai - tai kūrybiškos ir svajingos asmenybės.

Pagal pėdos platumą galima įvertinti, kiek žmogus pasitiki savimi. Pavyzdžiui, siaura pėda - nepasitikėjimo savimi požymis. Be to, jie nepasitiki ne tik savo jėgomis, bet ir rytdiena bei apskritai ateitimi.

Kojos kiekvienas pirštas taip pat gali pasakyti apie jo turėtoją šį tą įdomaus.

Didysis pirštas - savivertės rodiklis. Jei jo pagrindas gerokai storesnis už galūnę, vadinasi, žmogus yra labai aukštos savivertės ir net, tikėtina, neretai pervertina savo galimybes. O jei didysis pirštas kiek pasviręs į likusius keturis, paprastai tas žmogus dažnai būna priklausomas nuo kitų nuomonės.

Antras pirštas nusako žmogaus emocinį gyvenimą. Kuo jis ilgesnis, tuo žmogus sentimentalesnis ir jausmingesnis.

Тrečias pirštas nurodo valios stiprumą ir asmenybės charakterį. Kuo putlesnė, iškilesnė šio piršto pagalvėlė, tuo stipresnis to žmogaus charakteris ir valia.

Ketvirtas pirštas atsako už asmeninius ir šeimyninius santykius. Kuo jis ilgesnis, tuo labiau jo turėtojas vertina šeimyninius santykius. Taip pat galvojama, kad priklausomai nuo ketvirto piršto pagalvėlės, susiklosto ir to žmogaus materialinė padėtis. Jei pagalvėlė didelė, putli, vadinasi, žmogaus laukia gerovė ir komfortiškas gyvenimas.

Мažasis pirštas nusako žmogaus santykius su visuomene. Jei mažylis mažas ir kreivokas, vadinasi, prieš jus - maištautojas, asmenybė, nenorinti susitaikyti su visuomenėje priimtomis moralės ir kitomis normomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.