11 moters seksualumo spalvų

Pagal mėgstamas ar nemėgstamas spalvas psichologai išskiria tam tikrus asmenybės tipus. Štai raudonos spalvos mėgėjai yra ūmaus charakterio, o baltos - užkietėję konservatoriai. Tačiau ką spalvos gali pasakyti apie žmonių elgesį intymioje gyvenimo sferoje?

Moteris, apsirengusi raudonais drabužiais, yra nenuspėjama, myli save, mėgsta seksą, žino, ko ji nori ir ko nori vyrai.<br>123rf
Moteris, apsirengusi raudonais drabužiais, yra nenuspėjama, myli save, mėgsta seksą, žino, ko ji nori ir ko nori vyrai.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 16, 2013, 9:48 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:13 PM

Sekso spalva – raudona

Moteris, apsirengusi raudonais drabužiais, yra nenuspėjama, myli save, mėgsta seksą, žino, ko ji nori ir ko nori vyrai. Vyrai iš moters su raudona suknele laukia ne tiek švelnių glamonių, kiek ryškių pojūčių ir aistringo, net agresyvaus sekso.

Geltona spalva – drąsa

Saulės šviesa ir seksualumas, atitinkama prasme, neatsiejamas vienas nuo kito derinys. Tai pasako, kad moteris, mėgstanti geltonos spalvos drabužius, geidžia paklusti partnerio jausmams, prisitaikyti prie jo pojūčių ir ritmo.

Tokios moters intymūs santykiai su vyru paprastai būna harmoningi, todėl ji gali ramiai ir drąsiai ryžtis sekso eksperimentams. Vis dėlto būtų geriau, kad partneris būtų lyderis ir rodytų iniciatyvą. Jei geltonos spalvos rūbai užima didelę dalį vietos jos drabužinėje, bent retsykiais gali iškilti kliūčių jos seksualumui.

Rožinė spalva – gundantis seksualumas

Rožinę spalvą dažniausiai renkasi romantiškos, jausmingos, mielos ir labai seksualios moterys. Ji nieko prieš pažaisti katę-pelę, nes flirtavimo, gundymo menas, pereinantis į seksualinę preliudiją jai suteikia didesnį malonumą nei pats intymus suartėjimas.

Violetinė spalva ir seksualus intelektas

Pastaraisiais metais violetinė spalva – viena iš mėgstamiausių moterų drabužių spalvų. Violetinės spalvos rūbai liudija apie moterų rimtą požiūrį į santykius, jos stengiasi išsiaiškinti visus savo pojūčius ir išgyvenimus sekso metu. Tokia moteris įdomi vyrams, tačiau jie dažnai apibūdina ją kaip per daug rimtą moterį.

Juoda – raudonos spalvos konkurentė

Juodos spalvos atvira suknelė – moters svarbiausias ginklas, įrodantis jos meistriškumą sekse. Tiesa, jai dažnai tenka konkuruoti su moterimi, vilkinčia raudonos spalvos suknele. Pastaroji neretai pasitraukia iš kovos lauko, bijodama atsidurti ne tame lygyje, nes jos galimybės nesutampa su moters juoda suknele poreikiais.

Žalia spalva – amžinai nekaltos merginos seksualumas

Ryškiai žalia – tai nekaltybės spalva. Be to, moteris, besirengiančias tos spalvos drabužiais, renkasi vyrai, kuriuos labiau domina jausmai, o ne vien seksualinis poreikio patenkinimas. Jiems mergina vilki žalius drabužius – tai romantiška gražuolė, tikinti amžina meile.

Oranžinė spalva – jūsų seksualinės fantazijos

Oranžinė spalva simbolizuoja audringą seksualinę vaizduotę ir neaprėpiamas fantazijas. Vyras iš tokios moters tikisi išradingumo ir žinoma, originalumo. Jei moteriai patinka oranžinė spalva, vadinasi, ji iš tikrųjų moka mylėti ir stebinti. Ji labai artistiška, o jos jausmai tiesiogiai priklauso nuo nuotaikos – geros ar prastos, aistringos ar jausmingos.

Ruda spalva ir seksualumas, kurį reikia pažadinti

Moteris su rudais drabužiais – išlaikyta, kuriai patinka siekti malonumų neskubant, iš lėto ir nuosekliai, pasitelkus aromatingas žvakes ir rytietiškų prieskonių kvapus. Moteris rudais drabužiais paprastai būna ori ir ištaiginga sekso partnerė bei gyvenimo palydovė, tačiau vyrui reikia mokėti pažadinti jos seksualumą kantrybe, taktu, tolerancija bei sugebėjimu suprasti moters kūno kalbą.

Pilka spalva ir sukaustytas seksualumas

Tai drovi pilka pelytė iš prigimties. Todėl net ir atviros ar su gilia iškirpte moters pilkos spalvos suknelė vyrams būna signalas, kad ta moteris – santūri, susikausčiusi, drovi, neryžtinga, turi kompleksų, todėl galvoja, kad seksas su ja gali virsti vien išgyvenimais, stresu ir ašaromis. Vyrai mano, kad atsipalaiduoti su tokia moterimi lovoje sunku, nes ji bijo būti savimi ir atsiskleisti.

Moterys, kurių drabužinėse daug pilkos spalvos suknelių ar kostiumėlių, turėtų kuo greičiau susimąstyti apie permainas. Prietarai ir kompleksai sekso srityje dauguma atvejų būna išgalvoti ar susikurti. Jei moterį traukia vyras, kuriam taip pat labai patinka pilka spalva, tai nereikėtų tikėtis iš jo išradingumo sekse. Tačiau jis turi kitų stiprių pusių: jie dėmesingi ir ištikimi.

Mėlyna – idealios meilės ir melodingo sekso spalva

Seksualinis artumas su tokia moterimi – tarsi puiki muzika. Ji – švelni, jausminga, turinti lakią fantaziją, sugebanti subtiliai suprasti partnerio norus, tuo pačiu atskleisti ir savo. Moteris mėlynais drabužiais – ideali sekso partnerė.

Balta spalva – vienintelė ir nepakartojama

Kažkodėl dauguma vyrų yra įsitikinę, kad balta spalva tinka bet kuriai moteriai. Vyrams patinka moterys, nešiojančios baltus drabužius, tačiau tuo pačiu jie bijo šios spalvos, kadangi ji asocijuojasi su nuotakos vestuvine suknele ir nuometu. Aišku viena: moteris, mėgstanti baltos spalvos drabužius, pripažįsta seksą tik iš meilės. Tik tikras ir nuoširdus jausmas suteikia tokiai moteriai galimybę atskleisti savo seksualumą partneriui. Baltais drabužiais apsirengusi mergina gerai išmano vyrų psichologiją, todėl, jei kuris ją pasirenka, vyrui labai pasisekė.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.