Ar melagiai gali pasikeisti?

Niekam ne paslaptis, kad artimo žmogaus melas skaudina labiausiai. Jūs mylite savo partnerį, todėl atleidžiate kai jis ar ji jums pameluoja pirmą kartą. Tikriausiai, atleidžiate ir antrą, trečią, ketvirtą sykius. Tačiau tuomet jau suprantate, kad susidėjote su užkietėjusiu melagiu, rašo love-sessions.com.

Išsiskirti su mylimuoju, net jei jis jums nuolat meluoja, nėra lengva.<br>123rf
Išsiskirti su mylimuoju, net jei jis jums nuolat meluoja, nėra lengva.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2013, 3:47 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:05 PM

Išsiskirti su mylimuoju, net jei jis jums nuolat meluoja, nėra lengva. Įsimylėję žmonės dažnai į partnerio elgesį žvelgia pro pirštus, todėl sunku išsiskirti, nors proto balsas sufleruoja, kad tai geriausias sprendimas. Jūs tikitės, kad jūsų partneris pasikeis, nustos jums meluoti. Nuolat sau kartojate, kad esate su puikiu žmogumi, kuris giliai širdyje jus myli. Vienintelis santykių trūkumas – melas.

Vis dėlto derėtų suimti save į rankas ir nuoširdžiai atsakyti į šiuos klausimus: Kaip įsivaizduojate tobulus santykius? Negi tikrai vienas iš partnerių turi meluoti kitam? Ar melas – tai pagarbos ir meilės išraiška?

Įsimylėjusiam žmogui į šiuos klausimus atsakyti nėra paprasta. Jūs visada sugalvosite, kaip pateisinti mylimojo veiksmus. Tačiau derėtų suprasti, kad laiką leidžiate su žmogumi, kuris jūsų negerbia. Pagarba – vienas kertinių meilės akmenų. Melu paremti santykiai nedžiugina nė vienos pusės.

Žinoma, melas yra dvejopas: mažas ir didelis. Nesvarbu, kokio jis dydžio ar kokia jo priežastis, melas vis tiek yra melas. Susimąstykite, jei mylimasis be jokio vargo gali sugalvoti mažus melus, kai tiesos pasakymas nesukelia jokių neigiamų pasekmių, tik įsivaizduokite, ką jis pameluos, kai atsiras didelė problema. Melas griauna santykius, tai dera įsidėmėti abiems pusėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.