Raštas atskleidžia žaviosios A.Kilkuvienės seksualumą

„Tipiškas moters raštas – viskas labai apvalu, manieringa. Jei pasakytumėte, kad tai – vyras, manyčiau, jog tikriausiai jis netradicinės lytinės orientacijos“, - pasakė grafologas Rolandas Bilinskas panagrinėjęs žaviosios „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėjos Aušros Kilkuvienės raštą (38 m.).

Aušra mano, kad labiau linkusi vadovauti negu būti pavaldine. Tačiau pripažino, jog esant reikalui gali entuziastingai dirbti ir komandoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aušra mano, kad labiau linkusi vadovauti negu būti pavaldine. Tačiau pripažino, jog esant reikalui gali entuziastingai dirbti ir komandoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

2014-02-16 13:38, atnaujinta 2018-02-16 06:11

Ši moteris ypač išpopuliarėjo vesdama laidą „TV pagalba“. Prieš kelerius metus Aušra kartu su aktoriumi Giedriumi Arbačiausku dalyvavo LNK projekte „Žvaigždžių duetai“. A.Kilkuvienė su vyru augina paauglę dukterį Gabiją ir globotinį Kajų.

Grafologas, įsigilinęs į televizijos laidos vedėjos raštą, pasakė, kad tai – šilta, atvirai bendraujanti asmenybė.

„Greičiausiai tai moteris, nes stipriai išreikštas moteriškas pradas.

Gyvenime vadovaujasi intuicija ir jausmais. Nuosekli ir linkusi į pedantiškumą – tvarką savo aplinkoje.

Turi rafinuotumo požymių – mėgsta gražius daiktus, skanius patiekalus ir estetišką aplinką.

Ši asmenybė pakankamai emocionali ir seksuali. Ji siekia išsiskirti iš pilkos masės. Sprendimus priima lėtai – prieš tai apgalvojusi. Yra geros nuomonės apie save – savivertė gerokai aukščiau nei vidurkis.

Tai ne vadovaujanti asmenybė – komandinis žaidėjas. Tiek artimų žmonių aplinkoje, tiek darbe šis žmogus elgiasi panašiai.

Tai žmogus, kuris gyvena su tam tikra socialine kauke. Psichologai pasakytų, kad žmogus yra susikūręs ir įvaldęs tam tikrą įvaizdį.

Iš parašo būtų galima pasakyti, kad žmogus optimistiškiau jaučiasi darbe, visuomenėje. Parašas kyla į viršų, o teksto raštas kai kuriose vietose leidžiasi į apačią.

Parašas yra ganėtinai trumpas – tai rodo, kad greičiau jis yra moters. Moterys yra linkusios naudoti trumpesnius parašus nei vyrai“, - pasakojo R.Bilinskas.

Televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėja A.Kilkuvienė pripažino, kad grafologas apie ją pasakė 90–95 procentus tiesos.

Ji neslėpė, kad yra linkusi į pedantiškumą, mėgsta gražius daiktus.

Aušra mano, kad labiau linkusi vadovauti negu būti pavaldine. Tačiau pripažino, jog esant reikalui gali entuziastingai dirbti ir komandoje.

„Dirbdama jaučiuosi geriau, bet ir būdama namie susigalvoju veiklos. Man nuolatos reikia iššūkių“, – kalbėjo A.Kilkuvienė.

Aušra pasakojo, kad gavusi užduotį parašyti tam tikrą tekstą nesielgė atmestinai, rašė neskubėdama. Kažkada ji dirbo mokytoja, tad išmoko gražiai rašyti. Kita vertus, kai skuba, jos raštas atrodo truputėlį kitaip.

Ar ši moteris turi apsauginę kaukę? „Galbūt. Manau, kad daugelis žmonių mane mato kitokią, nei iš tiesų esu“, – pasakojo A.Kilkuvienė.

Apie savo seksualumo lygį Aušra nebuvo linkusi spręsti. Bet prisipažino, kad velnių yra priėdusi, nes emocionalumo jai netrūksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.