Ar galiūnas Ž.Savickas išgyvena proto ir širdies konfliktą?

Ar galėtumėte patikėti, kad galiūnas Žydrūnas Savickas (38 m.) nėra veržlus, bet pasižymi irzlumu ir nervingumu?  Tikriausiai, sunkiai. Tuo netiki ir pats stipruolis, sutikęs dalyvauti "Gyvenimo būdo" surengtame eksperimente. Grafologas Rolandas Bilinskas panagrinėjęs Ž.Savicko raštą, nerado lyderiui būdingų charakterio bruožų.  

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Feb 18, 2014, 6:48 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:40 AM

Stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamas  vyras prieš kelerius metus sostinėje įkūrė sporto klubą. Žydrūnas prieš pustrečių metų vedė ilgametę draugę Jurgitą, kuri yra Lietuvos galiūnų federacijos vadovė.

Grafologas, patyrinėjęs Ž.Savicko raštą, pasakė, kad asmuo nelinkęs atvirai bendrauti, nes raštas smulkus, ovalinės raidės uždaros.

„Nuotaikų ir sprendimų kaita šiam žmogui turėtų būti įprastas reiškinys. Pastebima nuoseklumo stoka – gali būti išsiblaškęs, užmaršus ir dirglus. Šis žmogus – tikrai ne lyderis.

Net ir jo parašas nėra kaip lyderio, tačiau pagal tai, kaip jis save pateikia visuomenei, rodo, kad turi nemažai sveiko optimizmo ir atsargumo.

Tai nėra veržli asmenybė – jis greičiau palauks ir pažiūrės, kas bus toliau. Sunkiai priima sprendimus. Nuolatinis proto ir širdies konfliktas.

Jis abejoja savimi ir savo veikla. Būti veržliam šiam asmeniui trukdo baimė, kad gali nepasisekti. Jo mąstymas lėtas – ilgokai svarsto prieš pradėdamas ką nors veikti.

Viršutinė raidžių zona pakankamai išreikšta, tad šis žmogus turi intelektualumo potencialą. O jo jausmai lakoniški.

Asmuo linkęs susireikšminti, turi savimylos ir užsispyrėlio bruožų. Jam patinka būti pastebėtam.

Raštas svyruojantis. Tai rodo, jog žmogus yra abejojantis arba nepasitiki savimi. Neretai tokie žmonės lankosi pas būrėjus.

Turi irzlumo, nervingumo požymių. Tikėtina, jog tai – vyro raštas. Jei tai moteris, ji gali turėti kokių nors kompleksų dėl išvaizdos.“

Ž.Savickas, susipažinęs su savo rašto analize, pasakė, kad joje yra ne daugiau kaip 30 procentų tiesos.

Ž.Savickas tikino, jog visą gyvenimą buvo lyderis savo veikloje.

Jis pripažino, kad yra ramus, uždaroko būdo, nemėgsta daugžodžiauti, apgalvotai priima sprendimus ir nėra linkęs jų keisti.

Žydrūnas iš tiesų vadovaujasi protu, o ne jausmais.

„Sportas ir darbas jausmus atšaldo, juk priimti sprendimus reikia sveiku protu“, – kalbėjo Ž.Savickas.

Galiūnas mano, kad savimylos bruožų turi kiekvienas žmogus, tačiau jis nėra iš tų, kurie puikuojasi savimi, reikalauja aplinkinių dėmesio.

„Jeigu grafologas būtų pamatęs tikrąjį mano parašą, tikriausiai būtų kitaip kalbėjęs. Aš turiu du parašus. Tikrasis – visas vardas ir pavardė.

Antrąjį naudoju, kai skubu arba turiu pasirašyti nereikšmingus dokumentus. Jei būčiau suraitęs tikrąjį, grafologas būtų mane iškart identifikavęs. Norėjau išlikti neatpažįstamas“, – sakė Žydrūnas ir neslėpė, kad šiek tiek pagudravo.

Sportininkas sutiko, jog žmogaus raštas priklauso nuo nuotaikos, nuovargio, skubėjimo, atsipalaidavimo.

„Manau, reikia daugiau pasitikėti savo jėgomis, tada nereikės kreiptis į burtininkus ir grafologus“, – sakė Ž.Savickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.