Kaip reaguoja D. Martinėlės draugas, kai ji koketuoja su kitais?

Ji pasitiki savimi, moka pasirūpinti išvaizda ir yra truputį koketiška. Gatvėje vyrai į ją atsisuka pasigrožėti, o dauguma moterų pavydžiai nužvelgia. Taip apie tarptautinių ryšių ekspertę Dianą Martinėlę (38 m.) sakė jos širdies draugas Rimas Petraitis. Asmeniniu sporto treneriu dirbantis vyras, padėjęs ne vienai damai dailinti kūno formas, džiaugiasi sutikęs grožį spinduliuojančią moterį. Šios kaunietės neįmanoma nepastebėti ir ji pati tai žino: „Atrodau lyg lėlė ir laisvamanė, todėl manęs daug kas nemėgsta, bet man nerūpi kitų nuomonė.“

Daugiau nei metus bendraujančius kauniečius D.Martinėlę ir R.Petraitį vienija aistra sportui.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nei metus bendraujančius kauniečius D.Martinėlę ir R.Petraitį vienija aistra sportui.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 5:14 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:14 PM

Diana ir Rimas artimai draugauja metus. Juos vienija aistra sportui. Suaugusį sūnų Dovydą turinti moteris mėgaujasi gyvenimu.

D.Martinėlė atsižvelgia į asmeniniu sporto treneriu dirbančio draugo patarimus, kai nori atsikratyti nereikalingų kilogramų ar dar labiau paryškinti gracingas kūno formas. Be to, savo grožiu ir sveikata besirūpinanti moteris yra visiška abstinentė ir nerūko.

Dianą žavi smagūs, paprasti ir jaunesni vyrai. Ją išlaikyti norinčių milijonierių moteris neieško.

– Patarkite, kaip tapti savo gyvenimo valdove?

Diana: Nesu savo gyvenimo valdovė, net nenorėčiau tokia būti. Tik vienišas žmogus gali visada daryti, ką nori. Aš turiu įsipareigojimų šeimai, draugams, darbdaviams, o namie kartais gyvūnai parodo, kas iš tikrųjų vadovauja.

– Nebijote provokuoti aplinkinių ir sulaukiate daugybės pykčio strėlių. Ką jums reiškia būti išskirtinei?

Diana: Juokas ima, jei kritikai mano, jog man rūpi jų nuomonė. Kad į ją atkreipsiu dėmesį ir pradėsiu elgtis ar atrodyti pagal jų rekomendacijas.

Man nesunku gyventi linksmai, laimingai ir oriai, kai aplinkui tiek kvailų, menkaverčių, dvasiškai neįgalių žmonių, – tai jų bėdos, ne mano. Džiaugiuosi, kad niekada nepasidaviau pilkai masei, niekada nesuabejojau, jog reikėtų atsisakyti savo vertybių ir būti eilinei.

– Ar nėra sunku gyventi su tokia ryškia moterimi? Ar nekyla pavydo bangų?

Rimas: Žinoma, visko pasitaiko bendraujant, juk esame žmonės.

Visą pokalbį skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ žurnale „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.