Kaip užkariauti bet kurį vyrą per 12 minučių?

Mokslininkai išsiaiškino, kad sudominti partneriui pakanka vos 12 minučių. Kaip elgtis ir ką daryti, kad atsitiktinai sutiktas vyras pultų jums po kojomis? Pateikiame jums detalų aprašymą, minutė po minutės. Visi patarimai – moksliškai pagrįsti, atlikus tyrimą su daugiau kaip 2 tūkst. dalyvių porų.

Kokia graži jūsų siela, jis dar turės galimybę sužinoti ateityje.<br>123rf nuotr.
Kokia graži jūsų siela, jis dar turės galimybę sužinoti ateityje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2014, 11:23 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 12:21 AM

1-oji minutė. Šypsena.

Frazę „meilė iš pirmo žvilgsnio“ galima drąsiai performuluoti į „meilę nuo pirmos šypsenos“. 64 proc. vyrų pažymi, kad būtent šypsena, kuria mergina pasitinka potencialų partnerį, yra lemiamas veiksnys dėl tolesnių santykių. Tai įvyksta dar iki jums apsikeičiant pirmaisiais pora žodžių.

2-oji minutė. Išvaizda.

Kokia graži jūsų siela, jis dar turės galimybę sužinoti ateityje. Tiesa, su ta sąlyga, jeigu antrąją minutę pasirodysite puikiai. Būtent šiuo momentu partneriai pasąmoningai įvertina vienas kito išvaizdą. Į senamadiškus batelius ar nevykusią šukuoseną daugiau kaip pusė apklaustųjų dar gali nekreipti dėmesio, bet nemalonus kvapas daugiau kaip 60 proc. atvejų padės kryžių tolesniam bendravimui.

3-oji minutė. Sinestezija.

Ar prisimenate Pavlovo šunį, kuriam įsijungusi lemputė visada sukeldavo asociacijas su maistu? Žmonės, kaip ir gyvūnai, gali įvairiai reaguoti į įvairius dirgiklius. Tam tikras aromatas netikėtai sukelia atsiminimus iš vaikystės, o spalva galvoje „įjungia“ melodiją. Seksualus kvapas, komfortiška aplinka ar malonus skonis padės sugundyti partnerį jam pačiam nepastebint.

4-oji minutė. Akių kontaktas.

58 proc. vyrų labai svarbus akių kontaktas su partnere. Nepamirškite pasitikinčiai žiūrėti pašnekovui į akis. Bet nepersistenkite. Nereikia nuolat gręžti jo savo žvilgsniu.

5-oji minutė. Balso tembras.

Pasaulyje nedaug laimingųjų, kurios turi įgimtą gundantį balsą, kaip Scarlett Johansson, o kitos išmoksta jį pamėgdžioti, kad neliktų nepastebėtos. Pagal statistiką mažiausiai ketvirtadalis vyrų per pasimatymą ypatingą dėmesį kreipia į gundantį moters balsą.

6-oji minutė. Trys klausimai.

Atėjo metas užmegzti pokalbį. Harvardo universiteto mokslininkai pasiruošę jums padėti. Pamirškite tokias pokalbio klišes, kaip „Kuo tu dirbi?“, „Kaip praėjo diena?“ ar kalbas „apie orą“. Pasitelkę matematinį algoritmą, Harvardo specialistai atrinko keturis klausimus, kurie puikiai parodys jūsų tarpusavio suderinamumą: „Ar tau patinka siaubo filmai?“, „Ar kada nors esi keliavęs vienas?“, „Ar būtų šaunu viską mesti ir apsigyventi laive?“, „Kokį ingredientą tu pridėtum prie picos?“ Jeigu partneris į šiuos klausimus taip pat, kaip ir jūs – mokslas uždega žalią šviesą jūsų santykiams.

7-oji minutė. Telefonas.

82 proc. vyrų per pirmosiomis pažinties minutėmis suerzina vibruojančio ar skambančio partnerės telefono garsas. Išsiruošusi į atsakingą pasimatymą, užmirškite apie žinučių ir socialinių tinklų egzistavimą ir nepertraukite bendravimo, kad atsakytumėte į eilinį „labai svarbų pranešimą“.

8-oji minutė. Meilikavimas.

Egzistuoja du meilikavimo būdai – visiškai nuoširdus ir toks, kuris priverčia iš nustebimo pakelti antakius. Taip, vyrai labai mėgsta komplimentus, tačiau nenatūralių gaidelių balse jums reikėtų vengti. Geriausiu atveju jis jas ignoruos, blogiausiu – antrojo pasimatymo nesulauksite.

9-oji minutė. Pokalbis.

Dažniausiai pasitaikanti klaida per pirmąjį pasimatymą – kai bendravimas tampa panašus į teniso turnyrą arba įgauna „klausimų-atsakymų“ formatą. Bandykite užčiuopti, kokias temas jūsų pašnekovas entuziastingai palaiko, o kokiomis jam kalbėti nemalonu? Žinomi tabu – materialinės gerovės ir ankstesnių santykių temos. Neužduokite uždarų klausimų, tai yra tokių, į kuriuos galima atsakyti „taip“ arba „ne“. Rinkitės replikas, kurios padės partneriui atsiskleisti. O pačios atsakinėkite į kiekvieną klausimą taip, tarsi kalbėtumėte apie kažką ypatingai malonaus. Ir tada jūsų pašnekovas norės jums paskambinti vėl.

10-oji minutė. Greitis.

Greitis, kuriuo vyras į savo gyvenimą įsileidžia naują moterį, gerokai žemesnis, nei partnerės. Neskubinkite įvykių ir nieko nedarykite pernelyg greitai! Tai galioja visiems frontams. Jeigu moteris pernelyg atkakliai braunasi į asmeninę erdvę, pateikia daug informacijos apie save ar tiesiog paprasčiausiai greitai kalba – 83 proc. vyrų tai kelia diskomfortą. Mokslininkai įrodė, kad labiausiai gundantis kalbėjimo tempas – 125-150 žodžių per minutę.

11-oji minutė. Pokštas.

Geras humoro jausmas – vienas iš pačių seksualiausių moters bruožų. Humoras padeda praskaidrinti atmosferą ir priversti be proto įsimylėti bet kurį vyrą. Bet net ir patys nekalčiausi juokai neturi liesti aplinkinių žmonių ar paties vyro.

12-oji minutė. Antrasis šansas.

Tyrimas taip pat parodė – vyrai beveik dukart liberalesni už moteris, ir net jeigu pirmasis pasimatymas buvo visiškai nevykęs, jie yra pasirengę pakviesti merginą į pasimatymą dar kartą. Taigi, greičiausiai jums bus suteiktas antrasis šansas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.