Atradimas, kuris leidžia išmokti užsienio kalbą greičiau!

Šveicarijos kalbų institutas siūlo pasinaudoti rudens akcija lapkričio 20 d. ir išmokti anglų, vokiečių, prancūzų ar kitos naujos užsienio kalbos su 55 % nuolaida. Pagal šią programą Tu gali išmokti užsienio kalbos internetu per 14 dienų. Kadangi daug norinčiųjų, kiekis ribotas – nuolaidą gaus tik pirmieji 100 pirkėjų. Perskaityk interviu ir sužinok, kaip Tu gali gauti šiandien 55 % nuolaidą.

Ieva Kondrotaitė dalinasi patirtimi kaip greitai išmoko anglų kalbos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ieva Kondrotaitė dalinasi patirtimi kaip greitai išmoko anglų kalbos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2014, 10:00 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:16 AM

Interviu su odontologe Ieva Kondratė (39 m.), kuri neseniai mokėsi anglų kalbos

Ar anksčiau jau esi bandžiusi išmokti anglų kalbos?

Šiek tiek kažką jau mokiausi. Vidurinėje mokykloje kelerius metus kaip privalomas dalykas anglų kalba buvo, tačiau tai buvo jau senokai. Daug kas jau pasimiršo. Galų gale nepasakyčiau, kad ir mokykloje būčiau išmokusi kalbėti laisvai. Kas gi gali prisiminti viską, ko mokoma vidurinėje mokykloje (juokiasi).

– Kodėl nusprendei dabar pradėti mokytis anglų kalbos?

Per pastaruosius metus daugiau keliauju. Supratau, kad tiesiog dėl savęs pačios anglų kalbą turėčiau mokėti geriau. Be to, visi aplinkui moka anglų kalbą, o aš nelabai – laisvai kalbėti angliškai niekada negalėjau, jau nekalbant apie viešą kalbėjimą. Tokia štai mintis sukosi man galvoje jau kurį laiką. Pamačiau internete puikią akciją ir nusprendžiau, kad nėra ko daugiau tempti gumos. Tiesą sakant, nesitikėjau, kad išmoksiu kalbą, bet buvo garantija, kad, jei neišmoksiu per 2 savaites, galiu iš karto gauti visus pinigus atgal. Tai atrodė sąžininga sąlyga.

– Kaip mokeisi anglų kalbos?

Iš pradžių buvo pirmas lygis, kur išmokau visus žodelius. Jį greitai perėjau, nes kai kuriuos žodžius jau žinojau. Po to buvo testas, vėliau prasidėjo lygmuo, kur išmokau metodą, kaip lengvai prisiminti žodžius ir kaip sukurti paprastus ir suprantamus sakinius. Aš sėdėjau ir galvojau, kodėl šito nemoko mokyklose. Po kelių dienų pradėjau jausti, kad be programos jau galiu išsireikšti ir kurti pokalbį. Dabar dar kartais pažiūriu į programą – tik dėl praktikos pavaikštinėju per lygius. Pamokos yra labai paprastos ir suprantamos. Man atrodo, kad dabar net mano mama galėtų išmokti anglų kalbos.

– Kaip Tau sekėsi tarimas?

Puikiai! Naudinga yra tai, kad į pamokas įtrauktas klausymas teksto, tariamo labai aiškiai. Tai tikrai labai padėjo. Jei kažkoks žodis atrodė sudėtingesnis, pasiklausiau jo kelis kartus. Todėl tarimas man dabar sekasi labai gerai.

– Kaip Tu vertini dabartinę savo anglų kalbą?

Aš ja žaviuosi. Todėl ir pati rašiau jums padėką. Esu patenkinta savo laimėjimu, nes daugiau nesivaržau ir galiu laisvai išsireikšti ir viską suprasti. Dabar norėčiau išplėsti šiek tiek daugiau žodyną – labai laukiu programos tęsinio.

– Ką Tu rekomenduotumei žmonėms, kurie dar nekalba angliškai?

Anksčiau maniau, kad vargu ar kada nors galėsiu kalbėti angliškai laisvai. Jei jūs iki šiol neišmokote kokios nors kalbos, tai nėra joks rodiklis, kad tai būtų sunku ar neįmanoma. Reikia pasirinkti paprasčiausią būdą ir pabandyti, nes Tu gali tik laimėti.

Šiandien yra paskutinė instituto rudens akcijos diena – 100 pirmųjų klientų gali išmokti užsienio kalbos su 55 % nuolaida – tik už 24 Lt (įprasta kaina 59,00 Lt). Išmok anglų, vokiečių, prancūzų arba kurios kitos iš 12 užsienio kalbų. Apsilankyk www.swisslanguages.com ir gauk prieigą prie kalbų mokymosi programos su 55 % nuolaida – Tu gali būti vienas iš pirmųjų 100 laimingųjų.

Šveicarijos kalbų mokymosi metodu mokoma tik tų žodžių ir frazių, kuriuos reikia tikrai mokėti norint bendrauti nauja kalba. Svarbu, kad kuo greičiau Tu galėtum sudaryti sakinius ir bendrauti užsienio kalba. Šveicarijos kalbų instituto sukurtas metodas pagrįstas nuolatiniais kalbos mokymosi tyrimais. Būk vienas iš pirmųjų ir gauk 55 % nuolaidą. Susipažink su akcija: www.swisslanguages.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.