Ar žinote, kaip išsaugoti laimingus santykius?

Visi norime kurti laimingus santykius, kad nereikėtų bijoti, jog rutina juos sugriaus. Kaip tai padaryti? Nereikia daug pinigų ar stebuklingos lazdelės – reikia tik pastangų bei fantazijos. Štai 5 dalykai, kuriuos daro laimingos poros, norėdamos išsaugoti darnius santykius.

Atraskite ką nors, ką mėgstate abu, ir darykite tai.<br>123rf nuotr.
Atraskite ką nors, ką mėgstate abu, ir darykite tai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 9:42 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:13 AM

1. Bendri pasimatymai

Visada tarkitės dėl pasimatymų, kvieskite vienas kitą ir džiaukitės tuo. Jeigu turite vaikų, bent kartą per mėnesį palikite juos močiutei, draugei - ir pirmyn. Kinas, vakarienė, ledai cukrainėje – viskas jums. Apsirenkite kur kas puošniau nei įprastai. Svarbiausia yra tai, kad patiktumėte vienas kitam ir gerai praleistumėte laiką.

2. Racionalus problemų sprendimas

Kai pykstatės, stenkitės valdyti savo jausmus bei emocijas, kaip bebūtų sunku. Tai sudėtinga, bet išties naudinga. Pabandykite pabūti partnerio kailyje ir niekada nevartokite tokių frazių kaip „tu visada“ arba „tu niekada“. Ieškokite kompromisų ir išeities.

3. Pomėgiai

Dirbate skirtingus darbus, turite įvairius pažįstamus? Jūs dievinate vakarėlius su draugėmis, o jis svajoja apie varžybas su draugais? Atraskite ką nors, ką mėgstate abudu, ir darykite tai. Galbūt tai bus baseinas, galbūt dviračiai. O gal mėgstate jodinėti arba skaityti knygas? Tai jūsų pasirinkimas.

4. Seksas

Laimingos poros mylisi daug ir dažnai. Tai suartina ir neleidžia įsivyrauti rutinai. Susigalvokite įvairių erotinių žaidimų, nustebinkite vienas kitą žvakių aromatu arba geru masažu.

5. Būkite švelnūs

Galbūt jūsų vyras nemėgsta kiekviename žingsnyje rodyti švelnumą bei bučiuoti jus kas 2 minutes. Tačiau jūs pati imkitės iniciatyvos bent karts nuo karto prisiglausdama prie jo. Pati paprašykite bučinio ir tai suteiks daug malonumo ne tik jums, bet ir jam.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.