Alkoholiniai gėrimai lyg horoskopai nusako moters charakterį

Ar žinote, kad moters charakterį galima nustatyti pagal tai, kokiems

Kokiam alkoholiui teikiate pirmenybę? Pagal tai galima nuspėti jūsų charakterį.<br>123 rf nuotr.
Kokiam alkoholiui teikiate pirmenybę? Pagal tai galima nuspėti jūsų charakterį.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 6:08 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:37 AM

Šampanui pirmenybę teikia koketės ir kvatoklės. Tokios dailiosios lyties atstovės nieko prieš lemtingąjį „taip“ ištarti vyriškiui, žymiai vyresniam už jas. Jos - tokių atvejų pasitaiko, - neištikimos savo vyrams ir kone akimirksniu apsvaigsta.

Degtinę geria stipraus charakterio, stiprios, valingos moterys. Jos neslepia savo troškimų ir apsvaigsta labai lėtai.

Konjakas - vidutinio amžiaus moterų gėrimas, kurioms reikalinga šiluma, rūpestis ir švelnumas. Vyriškos giminės atstovas turi jai skirti daugiau dėmesio, pasistengti suvokti jos sielą ir ji mylės amžinai. Apsvaigsta greitai, bet ir tuomet išlieka velniškai patraukli!

Viskį geria savimi pasitikinčios moterys be kompleksų. Išgėrusios gali būti padūkėlėmis, nenuspėjamomis. Apsvaigsta greitai, kitą rytą nemėgsta prisiminti praėjusio vakaro, nes gali daug ko prikrėsti.

Tekila - ekstravagantiškų, „sprogių“ panelių gėrimas. Jos gali tapti nevaldomomis ir pavojingomis, būdamos stipriai apsvaigusios, nors po kelių tekilos porcijų akimirksniu „atsijungia“.

Romo ir kolos kokteilis - mėgstamas gėrimas tų moterų, kurios mėgsta eksperimentuoti visose srityse. Išblaivėja dar nespėjusios apsvaigti ir dažnai iš vakarėlio dingsta nepastebėtos. Žodžiu, šį kokteilį gurkšnojančios dailiosios lyties atstovės - nenuspėjamos ir su jomis vyrui niekada nebus nuobodu!

Džino su toniku kokteiliui pirmenybę teikiančioms moterims patinka nutaisyti protingą veidą ir pašnekėti apie tai, apie ką neturi nė mažiausio supratimo. Apsvaigsta greitai, o rytą negali prisiminti kas joms atsitiko.

Raudonajam vynui pirmenybę teikia emocingos, aistringos moterys. Iš išorės ji gali būti santūri, bet jos viduje siaučia uraganai. Apsvaigsta lėtai, apgalvotai, stilingai, su pertraukomis. Lengvai apsvaigusios būna nuostabiai nepakartojamos.

Baltąjį vyną geria santūrios, savo vertę žinančios, šaltos ir racionalios aukštuomenės liūtės. Jos visuomet išlieka blaivios ir labai atsargiai elgiasi. Šios dailiosios lyties atstovės - puikios pašnekovės, bet stipriąją lytį atbaido savo išoriniu šaltumu, už kurio slepiasi karštas temperamentas.

Likeriai - „saldžioms“ moterims, kurios teikia pirmenybę namams. Jos puikiai gamina ir tvarkosi namų ūkyje. Šioms dailiosios lyties atstovėms patinka brangios dovanos, ir jos meilios kaip katytės.

Alus - moterims be „pretenzijų“. Šios dailiosios lyties atstovės - puikūs „vaikinai“, nepakeičiami draugai darbe. Kaip sakoma, su tokia moterimi nebaisu eiti į žvalgybą, nes užnugaris tikrai bus užtikrintas.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?