D.Redikas – apie A.Valentaitę: „Jos charakteris- auksinis“

Su stiliste Asta Valentaite (33 m.) išsiskyręs krepšininkas Dovydas Redikas (22 m.) neieško naujos meilės. Dabar jam svarbiau rasti darbą – krepšinio klubą, kuriame galėtų žaisti. D.Redikas svajoja, kad greitai įbėgs į aikštę. „Netrukus išgirsite gerų naujienų“, – patikino kelis mėnesius nežaidęs krepšininkas.

Kai D.Redikas (kairėje) draugavo su A.Valentaite, nuo jos nesitraukdavo vakarėlių palydovas M.Petruškevičius, bet krepšininko tai netrikdė.<br>T.Bauro nuotr.
Kai D.Redikas (kairėje) draugavo su A.Valentaite, nuo jos nesitraukdavo vakarėlių palydovas M.Petruškevičius, bet krepšininko tai netrikdė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 5:12 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 6:42 PM

Atrodo, kad dėl iširusių santykių su A.Valentaite vienuolika metų už ją jaunesnis D.Redikas nelabai liūdi: „Nėra iš ko išpūsti burbulo – viskas gerai sekasi, nors kol kas nėra nieko nauja.“

Aukštaūgio ir dailios stilistės santykiai truko beveik pusę metų – per tą laiką juodu buvo laimingi ir, regis, vienas kitam tiko.

Ar per trumpą laiką vyrui pavyko gerai pažinti moterį? D.Redikas tikino, kad pavyko.

„Kai kuriems žmonėms viso gyvenimo neužtenka visapusiškai pažinti partnerį. Juk gyveni ir atrandi ką nors nauja. Kad ir penkiolika metų su tuo žmogumi praleistum, vis atsirastų, kas nustebintų“, – įsitikinęs vyras.

D.Redikas neištarė standartinės frazės, kurią dažnai kartoja išsiskyrusios poros, – esą nesutapo jo ir draugės charakteriai.

„Astos charakteris – auksinis. Tokių moterų kaip ji nerasi ant kiekvieno kampo“, – kaip tikras džentelmenas tvirtino D.Redikas, kuris po skyrybų neketina buvusios mylimosios aptaškyti purvais.

Ar jų skyrybų priežastis buvo nemenkas amžiaus skirtumas? O gal pora išsiskyrė dėl to, kad krepšininkas neteko darbo? 

O gal D.Redikui trukdė stilisto nuolat šalia buvusio Astos bičiulio M.Petruškevičiaus draugija? Apie tai skaitykite šeštadieniame „Lietuvos ryto“ žurnale „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.