Krepšininkas D. Redikas Kalėdų Senelio prašys grąžinti mylimąją

Su stiliste Asta Valentaite (33 m.) išsiskyręs krepšininkas Dovydas Redikas (22 m.) neieško naujos meilės. Dabar jam svarbiau rasti darbą – krepšinio klubą, kuriame galėtų žaisti. D.Redikas svajoja, kad greitai įbėgs į aikštę. „Netrukus išgirsite gerų naujienų“, – patikino kelis mėnesius nežaidęs krepšininkas.

Kai D.Redikas (kairėje) draugavo su A.Valentaite, nuo jos nesitraukdavo vakarėlių palydovas M.Petruškevičius, bet krepšininko tai netrikdė.<br>T.Bauro nuotr.
Kai D.Redikas (kairėje) draugavo su A.Valentaite, nuo jos nesitraukdavo vakarėlių palydovas M.Petruškevičius, bet krepšininko tai netrikdė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė („Lietuvos rytas“)

Dec 20, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:46 PM

Krepšinis svarbiau už meilę?

Atrodo, kad dėl iširusių santykių su A.Valentaite vienuolika metų už ją jaunesnis D.Redikas nelabai liūdi: „Nėra iš ko išpūsti burbulo – viskas gerai sekasi, nors kol kas nėra nieko nauja,“ rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Gyvenimo būdas“.

Aukštaūgio ir dailios stilistės santykiai truko beveik pusę metų – per tą laiką juodu buvo laimingi ir, regis, vienas kitam tiko.

Bet kaip tik tuo metu, kai krepšininkas atšventė 22-ąjį gimtadienį, anksčiau šios draugystės plačiai nekomentavusi A.Valentaitė viešai patikino, kad juodu – nebe pora.

Ar per trumpą laiką vyrui pavyko gerai pažinti moterį? D.Redikas tikino, kad pavyko.

„Kai kuriems žmonėms viso gyvenimo neužtenka visapusiškai pažinti partnerį. Juk gyveni ir atrandi ką nors nauja. Kad ir penkiolika metų su tuo žmogumi praleistum, vis atsirastų, kas nustebintų“, – įsitikinęs vyras.

D.Redikas neištarė standartinės frazės, kurią dažnai kartoja išsiskyrusios poros, – esą nesutapo jo ir draugės charakteriai.

„Astos charakteris – auksinis. Tokių moterų kaip ji nerasi ant kiekvieno kampo“, – kaip tikras džentelmenas tvirtino D.Redikas, kuris po skyrybų neketina buvusios mylimosios aptaškyti purvais.

Rado bendrų interesų

Juodu per trumpą laiką rado ir bendrų interesų. Krepšininkas netgi stebėjo, kaip A.Valentaitė žingsniuoja podiumu pristatydama dizainerio Juozo Statkevičiaus naujausios kolekcijos drabužius.

Su stiliste draugavęs Dovydas sekė mados naujienos: „Ir man patinka mada, gražūs drabužiai. O kam nepatinka gražiai atrodyti?“

Praėjusį sezoną Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje žaidęs D.Redikas nepriekaištaudavo dažnai keliaujančiai A.Valentaitei. Modeliu dirbusi Asta neatitolo nuo mados – jos kelionių maršrutai driekėsi į Paryžių ar dar toliau.

„Nemanau, kad jos kelionės trukdė santykiams.

Nereikia iš to daryti tragedijos“, – patikino vyras.

Net ir nemažas amžiaus skirtumas nebuvo pagrindinė skyrybų priežastis. Krepšininkas puikiai jautėsi bendraudamas su daugiau gyvenimiškos patirties turinčia ir jau kartą šeimos griūtį išgyvenusia moterimi.

Kad mylimasis kelis mėnesius neturėjo darbo, stilistė jam dėl to nepriekaištavo. „Nieko bloga čia nėra, rasiu aš tą darbą. Dažnam krepšininkui tokios situacijos pasitaiko“, – patikino D.Redikas.

Po skyrybų su buvusiu vyru verslininku Laimučiu Pinkevičiumi A.Valentaitę į renginius lydėdavo stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius.

Jis nesitraukė nuo Astos net ir tuomet, kai ji draugavo su krepšininku.

M.Petruškevičius palaikydavo draugiją porai, kai juodu romantiškai pietaudavo restorane. Argi kuris nors vyras būtų pakentęs kitą, besisukantį apie jo damą?

Bet krepšininkui tai buvo nė motais – jis su visais Astos bičiuliais stengėsi susidraugauti.

Dovydas tarp pramogų pasaulio, kuriame sukasi Asta, atstovų sutiko nuoširdžių ir gerų draugų.

Nors krepšininkas netapo dažnu vakarėlių svečiu, savo drauge jis šimtu procentų pasitikėjo: „Sportininkas negali nuolat pramogauti, turiu laikytis dienotvarkės. Juk man galvoje – tik krepšinis. Dabar net į merginų pusę nežiūriu.“

192 cm ūgio gynėjas savaitės viduryje jau derėjosi su Rygos „Barons kvartals“ klubu.

Norėtų atnaujinti santykius

Krepšininkas nelinkęs labai graužtis dėl skyrybų.

„Kiekvienam žmogui skyrybos – vidinė kova su savimi. Bet tai išgydo laikas. Tikiu, viskas susiklostys gerai. Man reikia susikoncentruoti į krepšinį, Asta tam tikrai netrukdė. Su tuo turiu pats susitvarkyti“, – pripažino D.Redikas.

Ar nekyla abejonių, kad juodu galėjo per daug pasikarščiuoti nutarę baigti romaną? O gal pirmoji apie skyrybas pranešusi A.Valentaitė norėjo daugiau dėmesio?

D.Redikas būtų linkęs atnaujinti draugystę: „Visko gali būti, nieko nenoriu prognozuoti. Toks gyvenimas, kad niekada negali žinoti, kas nutiks. Juolab dabar stebuklų metas – artėja Kalėdos.“

Lyg vaikas švenčių stebuklu tikintis krepšininkas Kalėdų Senelio paprašytų tiktai laimės, meilės, pinigų ir sveikatos. Juk viso to jam dabar labai reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.