Suklastotas nėštumo testas – būdas per šventes išlaikyti vyrą

Įprastiniame kalėdinių dovanų sąraše karaliauja žaislai, elektronikos prekės ir dovanų kortelės. Tačiau kai kurios moterys Kalėdoms perka nėštumo testus. Ir ne bet kokius, o su dviem brūkšneliais – tai yra, rodančius teigiamą atsakymą, rašo „Daily Mail“.

Netikri nėštumo testai gali sukelti žmonėms bereikalingą emocinį stresą, tapti nesusipratimų priežastimi.<br>„Craigslist“ nuotr.
Netikri nėštumo testai gali sukelti žmonėms bereikalingą emocinį stresą, tapti nesusipratimų priežastimi.<br>„Craigslist“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-23 13:15, atnaujinta 2018-01-18 11:43

Parduodamų teigiamų nėštumo testų galima rasti populiariame skelbimų portale „Craigslist“. Jų kaina svyruoja nuo 15 iki 50 JAV dolerių (40-140 Lt).

Moteris iš Oklahomos už teigiamą nėštumo testą prašo 20 dolerių (55 Lt). „Parduodu teigiamą nėštumo testą toms, kurioms reikia nedidelės pagalbos išlaikyti pas save vyrą per šventes“, – rašoma skelbime.

Teigiami nėštumo testai parduodami ir daugelyje kitų JAV valstijų. Skelbimuose jie pristatomi kaip šaunus pokštas arba kaip priemonė „išlaikyti vyrą“.

Policijos pareigūnas iš Kanzaso Gary Masonas paaiškino, kad už „pokštus“ su nėštumo testais gali laukti bausmė kaip už šantažą.

„Pavyzdžiui, vedęs vyras turi romaną ir nori nutraukti santykius su ta mergina. Ši nusivylusi nusiperka tokį netikrą nėštumo testą ir reikalauja pinigų, grasindama priešingu atveju papasakoti apie tai žmonai“, – sakė policininkas.

Netikri nėštumo testai gali sukelti žmonėms bereikalingą emocinį stresą, tapti nesusipratimų priežastimi.

Kai kurie nėštumo testų pardavėjai skelbimuose pabrėžia neprisiimantys atsakomybės už tai, ką su jais darys pirkėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.