5 patarimai, kaip komplimentais pavergti net aikštingiausią damą

Mes moterys jaučiame silpnybę gražiems komplimentams ir labai trokštame kuo dažniau juos girdėti. Patys maloniausi – ištarti mums brangaus, simpatiško vyro lūpomis. Kuo daugiau komplimentų, tuo geriau. Tie mieli žodeliai moterims suteikia pasitikėjimo, skatina pasitempti. Jos išsiskleidžia kaip gėlės, tampa mielos ir geros.

Taip, moterys mėgsta tyrinėti vyrus, kad suprastų ar prieš jas garbingas ir išmintingas stipriosios lyties atstovas.<br>123rf.com nuotr.
Taip, moterys mėgsta tyrinėti vyrus, kad suprastų ar prieš jas garbingas ir išmintingas stipriosios lyties atstovas.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-27 12:56, atnaujinta 2018-01-18 04:21

Tik deja, vis daugiau moterų apgailestaudamos pastebi, kad vyrai nebemoka, o gal tingi ištarti dėmesio vertus žodžius.

Žinoma, tam reikia turėti fantazijos, išminties ir jausmų.

Nė viena moteris nenori, kad vyras jai atvirai pataikautų, svaidytųsi lėkštais juokeliais arba „dovanotų“ tuščius, nuvalkiotus žodžius apie mūsų išvaizdą ar charakterį. Tačiau kaip skelbia portalas myjane.ru yra penkios kertinės taisyklės, kurios vyrams gali padėti geriau pažinti komplimentų sritį.

1. Svarbiausia komplimento vertybė – sąžiningumas

Vyras visada turėtų sakyti tiesą. Net pati nereikšmingiausia pastanga be tikslo pataikauti gali jį išduoti. Ir tuomet santykiai gali būti nepataisomai sugadinti. Todėl sakykite komplimentą turėdami galvoje išskirtinius išvaizdos, elgesio aspektus. Tai turi būti skirta konkrečiai merginai.

Paieškokite savo partnerėje žavių pusių. Jeigu moteris iš tiesų yra neišskirtinė, pilkoka, bet jums norisi jai pasakyti kažką malonaus, tuomet labai atsargiai paryškinkite kokią nors jos savybę ar fizinį bruožą, bet neperlenkite lazdos.

Žavus melas išimtinais atvejais atleidžiamas.

2. Laikykitės gero tono, gražių manierų. Venkite dviprasmybių

Pasimatyme nereikia elgtis aštriai, valdingai ar teatrališkai. Tai nesuveiks.

Per daug rizikuotumėte, ypač jei tai dar tik santykių pradžia ir žmonės vienas kito beveik nepažįsta. Būkite geranoriški ir neperženkite padorumo ribų.

Dviprasmiškus juokelius tegu laido nebrendylos chamai, o jūs juk ne serialo herojus, kuriam visa tai bus atleista lyg niekur nieko.

3. Būkite išmintingi

Žinoma, viskas priklauso nuo aplinkybių. Jeigu pirmo pasimatymo atmosfera yra šventinė ir susitikimas vyksta restorane – tai viena, o jeigu jūs esate draugų vakarėlyje – kitas reikalas.

Rimtas ir iškilmingas renginys reikalauja rafinuotų, kuklių komplimentų.

Draugų vakarėlyje, kuriame jūsų dama pasipuošusi linksmais marškinėliais, reikalingas kitoks veiksmų planas. Venkite standartinių frazių, kurias išsako labai daug žmonių.

Būkite žaismingi, bet neperženkite padorumo ribų. 4. Jūsų reakcija turi būti greita

Pasimatymų metu moterys mėgsta provokuoti, tikrindamos vyrus įvairiose reakcijose. Jos bando suprasti kiek jūs esate psichologiškai tvirti, ar galima jus sutrypti, išprovokuoti, ar mokate protingai išsisukti nuo netikėtų puolimų.

Taip, moterys mėgsta tyrinėti vyrus, kad suprastų ar prieš jas garbingas ir išmintingas stipriosios lyties atstovas.

Išmintingas vyras privalo reaguoti geranoriškai, o tokiuose atvejuose gelbėja humoro jausmas ir originalūs komplimentai.

Vyro geranoriškumas, orumas – tai ir yra jo neaprėpiama žavesio jėga, nuginkluojanti bet kurią, netgi labiausiai „dygliuotą“ moterį.

5. Visas dėmesys moteriai

Kreipkitės į moterį vardu, ir bendraudami nenukreipkite žvilgsnio. Vyras turi parodyti, kad jam ne tas pats, kam ir kokius žodžius jis sako. Jeigu turite reikalų su aštraus liežuvio savininke, tai į visus jos aštresnius juokelius atsakykite tuo pačiu stiliumi.

Pasikliaukite jausmais.

Prievarta nespauskite iš savęs išmoktų žudžius, ši gudrybė nepasiteisins.

Kalbėkite nuoširdžiai, tuomet net skeptiškiausiai nusiteikusi moteris jumis patikės. Nesinaudokite komplimentais kaip manipuliacija, tai niekada nepuošė vyro.

Būkite savimi, būkite geri, sąžiningi ir nuoširdūs. Tuomet jums viskas pasiseks.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.