Magiški burtai, prišauksiantys turtą, meilę ir sveikatą

Kaip burti? Tai priklauso nuo to, kokią problemą norite išspręsti.

Nuo gruodžio 18-osios iki sausio 14-osios net ir paprasti žmonės turi magiškų galių.<br>123rf nuotr.
Nuo gruodžio 18-osios iki sausio 14-osios net ir paprasti žmonės turi magiškų galių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2014, 4:59 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:53 AM

Kaip burti? Tai priklauso nuo to, kokią problemą norite išspręsti.

Išgyvenate dėl pinigų stygiaus?

Pasigaminkite talismaną. Paimkite vieno euro monetą. Jos išleisti negalima, todėl pažymėkite nagų laku, kad vėliau nesupainiotumėte su kitomis tokios pat vertės monetomis.

Nuėjusi į kambarį, monetą mėtykite į viršų ir gaudykite tiek kartų, kiek jums sukako dešimtmečių. Tarkim, jei 30-39 metai, meskite tris kartus, jei 40-49 – 4 kartus ir taip toliau.

Nesugebėjote pagauti? Pradėkite iš pradžių. Paskui papūskite monetą. Beje, jei monetos nesugavote tris kartus iš eilės – blogas ženklas. Tai reiškia, jog kitais metais pajamų padidėjimas jums, deja, negresia.

Šeimos nariai nuolat barasi?

Paimkite vaikiškas „kariaujančių pusių“ nuotraukas. Sudėkite kartu ir perriškite siūleliu:

mėlynu, jei šeimos nariai pykstasi tik dėl savo į intrigas linkusio charakterio;

raudonu, jei besiginčijantys negali pamiršti neišspręsto konflikto. Pavyzdžiui, negali kažkuo pasidalinti arba jaučia skriaudą.

baltu, jei priežasties nėra ir jūs nesuprantate, kodėl artimieji nenori gyventi draugiškai. Perrišdama nuotraukas vienos iš šių trijų spalvų siūlu, įsivaizduokite, kaip jie visi sėdi už šventiškai papuošto salo ir vienas kitam maloniai šypsosi.

Nuotraukas padėkite į tolimą spintos ar komodos kampą. Neišimkite tol, kol namiškiai nesusitaikys. Jei santykiai su gimine nesusiklosto ir su jumis, pridėkite į šią krūvą ir savo nuotrauką

Santykiai su sutuoktiniu atšalo?

Paimkite savo ir vyro vestuvinius žiedus. Juos abu pakabinkite ant grandinėlės ir nešiokite ant kaklo lygiai parą – gali būti pusvalandžiu ilgiau ar trumpiau.

Tuo laiku palaidinukės su gilia iškirpte nenešiokite, kad žiedų nepamatytų svetimi žmonės, nes tuomet šis burtas nepadės. O štai nuo namiškių slėpti nebūtina.

Paskui nuimkite žiedus nuo grandinėlės: vyrui užmaukite jo, o jis – jūsų. Pamatysite, aistra ir romantika sugrįš į jūsų santykius.

Norite visada rasti bendrą kalbą su savo atžala?

Paprašykite savo vaiko padėti paruošti sausainių. Pasirinkite jums patinkantį receptą – skirtumo nėra. Užmaišykite tešlą, o paskui ją kuo stipriau minkykite keturiomis rankomis – su savo atžala. Darykite tai iki vidurdienio. Paruoštu skanėstu pavaišinkite namiškius. O jei iškepėte daug, išdalinkite kaimynams.

Svarbiausia, kad iki vidurnakčio namuose neliktų nė trupinėlio šių sausainių! Beje, jų išmesti ar jais palepinti gyvūnus negalima, nes burtas nepadės!

Beje, šis metodas tinka ne tik su vaikais, bet ir anūkais ar giminaičiais.

Trūksta jėgų ar nukamavo ligos?

Padės svogūnų laiškai. Bet juos reikia išsiauginti savarankiškai. Paimkite stiklinę – gali būti ir plastmasinė. Įpylę nevirinto vandens, pasilenkite arčiau ir 10 kartų sušnibždėkite: „Sveikata, jėga, lengvumas, džiaugsmas“.

Iš viršaus stiklinę uždenkite valgomuoju svogūnu taip, kad jo šaknys liestų vandenį. Kai prasikals laiškai, svogūną išmeskite, o laiškus suvalgykite. Jei nemėgstate grynu pavidalu, tuomet jomis pagardinkite salotas.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.