Atradimas: triukas kaip išmokti anglų kalbos per 14 dienų

„Žodis po žodžio ir po 14 dienų jau kalbėjau angliškai“ – pasakoja Laura Matulevičienė (46 m.) iš Vilniaus. Perskaityk interviu su Laura, kuri sausio mėnesį išmoko anglų kalbos, ir sužinok, kaip galima išmokti anglų kalbos per 14 dienų. Tik šiandien gauk naujų metų 55 % nuolaidą anglų kalbai išmokti!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-10 10:00, atnaujinta 2018-01-13 15:51

– Kokios buvo jūsų anglų kalbos žinios prieš Šveicarijos kalbų programą?

– Angliškai susikalbėti negalėjau. Mokėjau kelis žodelius, bet iš jų sudėlioti logiško sakinio negalėjau. Mokėjau tiek, kiek atsiminiau iš mokyklos laikų. Anglų kalbos mokykloje neišmokau – poros metų neužteko, kad išmokčiau gramatikos, nekalbant jau apie kalbėjimą.

– Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą?

– Labai lengva suderinti kasdienius darbus, nes mokaisi prie kompiuterio. Galėjau mokytis, kai turėjau laisvo laiko, kai buvau tam nusiteikusi. Be to, ir sąlygos atrodė patrauklios – jei neišmoksiu kalbėti per 14 dienų, man sugrąžins pinigus. Todėl nusprendžiau, kad reikia pabandyti. Galvojau, jei tai ne man, tai vis tiek visus pinigus susigrąžinsiu tą pačią dieną. Buvo verta pabandyti, kad atsikratyčiau šio trūkumo ir pagaliau išmokčiau anglų kalbos.

– Kaip vyko mokymasis?

– Mokiausi prie kompiuterio. Nuėjau į internetinę svetainę, įrašiau savo elektroninio pašto adresą, tada atsidarė visi pratimai. Pradėjau nuo pirmo, kur yra pagrindiniai žodžiai su nuotraukomis ir klausymo pratimai. Tik spaudžiau kompiuterio pelę ir gana greitai visus išmokau. Keli žodžiai man jau buvo žinomi, bet sudaryti iš jų sakinio nemokėjau. Kitoje pamokoje jau buvo parodyta, kaip sudaryti sakinius iš naujų žodžių. Buvo pateikti sakinių pavyzdžiai, kuriuos reikėjo tik perskaityti, norint suprasti, kaip pačiam juos sudaryti. Aš labai greitai suvokiau esmę ir galėjau palaipsniui pradėti kalbėti. Taip žodis po žodžio per 14 dienų išmokau kalbėti angliškai. – Kaip pabaigusi programą vertinate savo anglų kalbą?

– Labai gerai. Ne tik suprantu angliškai, bet galiu ir pati kalbėti. Dukra sako, kad ir tarimas labai geras. Taisyklingai tardama žodžius per pratybas greitai atsikračiau akcento. Baigusi programą pajutau, kad mano žodynas praturtėjo. Retkarčiais pažiūriu filmus angliškai. Yra dar žodžių, kurių nesuprantu, bet reikšmę suprantu be problemų iš konteksto.

– Ką Jūs rekomenduotumėte žmonėms, kurie dar nekalba angliškai?

Ženk pirmą žingsnį ir neatidėliok vėlesniam laikui. Įeik į Šveicarijos programos internetinę svetainę, pasirink kalbą ir iškart gauk savo programą. Pamatysi, kaip tai paprasta. Pradėk nuo pirmojo žodžio jau šiandien!

Šveicarijos kalbų institutas siūlo – išmok kalbėti angliškai per 14 dienų arba susigrąžink pinigus. Tik šiandien – vasario 10 d. – gauk kalbų programą su 55 % nuolaida – tik už 6,95 € (įprastinė kaina 16,95 €). Nepavėluok! Šiandien nuolaida tik pirmiesiems 100 klientų.

Apsilankyk www.SwissLanguages.com ir gauk nuolaidą savo kalbų mokymosi programai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.