Kūno kalba: kaip suprasti, ar patinki moteriai?

Vyrai dažnai praleidžia puikiausias progas susirasti širdies draugę. Kartais jie nė nenutuokia, ką reiškia vienas ar kitas moters gestas. Merginos kartais akivaizdžiai kviečia vyrus prieiti, o šie tik nuleidžia akis žemyn ir net nesupratę, kas vyksta, gėdingai pasitraukia.

Jeigu dar prieš susipažindamas išsiaiškinsi, kad mergina tavimi domisi, įgysi pasitikėjimo savimi, taigi viliojimo procesą vystysi kur kas efektyviau.<br>123rf nuotr.
Jeigu dar prieš susipažindamas išsiaiškinsi, kad mergina tavimi domisi, įgysi pasitikėjimo savimi, taigi viliojimo procesą vystysi kur kas efektyviau.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2015, 10:32 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 11:50 PM

Jeigu dar prieš susipažindamas išsiaiškinsi, kad mergina tavimi domisi, įgysi pasitikėjimo savimi, taigi viliojimo procesą vystysi kur kas efektyviau.

Susidomėjimo signalai skirstomi į aktyvius ir pasyvius. Pasyvūs ženklai – tokie, kuriuos moteris rodo savo noru. Aktyvūs ženklai iš moters išgaunami be jos sutikimo.

Dabar aptarkime pasyvius susidomėjimo ženklus:

Laikysena. Pamačiusi patinkantį vyrą moteris pradeda sėdėti tiesiai, įtraukia pilvą, atstato krūtinę, jos raumenys įsitempia, veidas pagyvėja.

Plaukai. Mergina glosto savo plaukus, atmeta juos atgal, suka ant piršto, tiesina ir kitaip su jais žaidžia. Tai stiprus susidomėjimo ženklas. Atidengdama vienas intymiausių savo kūno vietų – kaklą ir riešą, ji stengiasi pabrėžti savo moteriškumą.

Cilindriniai objektai. Ji glosto tušinuką, cigaretę, vyno taurę, papuošalus ar savo pačios pirštą. Tokiu elgesiu mergina išreiškia tai, kas slypi jos pasąmonėje.

Klubų lingavimas. Jeigu akivaizdžiai matyti, kad mergina specialiai stipriau judina klubus, tai reiškia, kad ji laukia vyrų dėmesio.

Kūno kryptis. Jeigu ji nukreipusi į tave savo koją arba visą kūną, jeigu ji palinkusi link tavęs, tai susidomėjimas.

Glostymasis. Kai moteris glosto savo šlaunį ar trina kojas viena į kitą, vadinasi, kad tokio pat prisilietimo nori iš tavęs.

Apsinuoginimas. Jeigu ji dėvi sijoną su skeltuku, tai būtinai pastatys savo koją taip, kad ši apsinuogintų.

Akys. Ji išlaiko akių kontaktą.

Žiūrėjimas pro apnuogintą petį. Šiuo veiksmu mergina siekia priminti apie savo apvalias krūtis. Slaptas žvilgčiojimas. Moteris gali nuolat dairytis, žiūrėdama, kas dedasi tai kairėje, tai dešinėje tavo pusėje. Taip elgdamasi ji stebi tave, bet nenori išsiduoti.

Akių vyzdžiai. Tai viską išduodantis signalas. Sąmoningai jo kontroliuoti neįmanoma, todėl jis visuomet pasako tiesą. Priklausomai nuo žmogaus nuotaikos jo vyzdžiai gali susitraukti arba išsiplėsti net iki keturių kartų. Kai asmuo jaučia teigiamas emocijas, jo akių lėliukės išsiplečia, kai neigiamas – susitraukia. Šis signalas išduoda net ir pačias geriausias susidomėjimo slėpimo meistres.

Lūpos. Pravira burna, įkištas nagas tarp dantų, liežuvio rodymas, lūpos kandžiojimas, apsilaižymas. Šie bruožai – tai nesąmoningas moters noras priminti apie savo lytinius organus. Bato maustymas. Tokiu būdu moters pasąmonė bando atvaizduoti lytinį organą sueities metu. Kai kuriuos vyrus toks elgesys tiesiog veda iš proto, nors sąmoningai jie dažniausiai nesupranta, kas vyksta.

Pokalbis. Jei nutrūkus pokalbiui moteris jį pratęsia, paklausia tavo vardo, domisi, ar neturi merginos, juokiasi iš tavo ne itin juokingų juokų – tai ryškus susidomėjimas.

Prisilietimai. Jei ji tave liečia, tai vienas didžiausių susidomėjimo ženklų, kokių tik gali sulaukti.

Kojos lingavimas link tavo pusės, kojos trynimas į stalą, tavo laikysenos kopijavimas, nuolatinis atsidūrimas šalia tavęs, „netyčinis“ atsitrenkimas, savo ausų galiukų čiupinėjimas, pasidažymas ir drabužių susitvarkymas, žaidimas su papuošalais – visa tai taip pat susidomėjimo ženklai.

Dabar pakalbėkime apie aktyvius domėjimosi signalus:

Šokant susiremk su ja nugaromis. Jei ji neatsitraukia, tai susidomėjimas.

Kaip mergina reaguoja į tavo prisilietimus?

Besiruošiant kur nors eiti atkišk jai savo parankę. Jei moteris įsikimba – šaunu.

Jeigu pasiūlei nueiti į kitą vietą (kitą klubą, kavinę ar panašiai), o mergina nesipriešindama sutiko, žinok – ji tavo rankose.

Galbūt moteris išleido dėl tavęs savo pinigų?

Kai susikimbi rankomis, lengvai spustelk. Ar ji atsako tuo pačiu?

Padėk jos ranką ant savo kelio. Ar mergina jos nepatraukia?

Nepaisant daugybės išvardintų pavyzdžių, yra vienas geras pratimas padėsiantis viską išsiaiškinti: įsivaizduok, kad esi gėjų bare ir kažkoks vyras elgiasi lygiai taip kaip ta mergina, kurią analizuoji. Jeigu tokiu atveju pasijustum nepatogiai – ji tavimi domisi.

Kuo merginos savivertė aukštesnė, kuo ji išdidesnė, tuo mažiau susidomėjimo ženklų iš jos sulauksi. Tikra vakaro princesė geriausiu atveju vieną kartą dirstels į tave akies krašteliu ir toliau linksminsis, nerodydama dėmesio. Kita dalis merginų tiesiog nemoka išreikšti susidomėjimo.

Tokios moterys su vyrais natūraliai bendrauja santūriai. Tačiau net jei nesulaukei jokio susidomėjimo, vis vien ženk į priekį. Jei moteris su tavimi draugiška, jei ji su tavimi bendrauja, – tai viskas, ką būtina žinoti. Susidomėjimo signalai skirti tam, kad įgautum papildomos galios. Jei pastebi, kad mergina akivaizdžiai nori būti pabučiuota, įgyji galią nusijuokti, neduoti jai to, ko ji nori, ir taip dar labiau sukelti įtampą. Susidomėjimo ženklai nėra leidimas keliauti pirmyn. Tai – įsakymas veržtis į priekį.

Pažinčių agentūros „Baltas Zebras“ vadovas, knygos „Suviliok Moterį“ autorius Eidminas Zaksas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.