Pažinčių tarnybos įkūrėja: ką išduoda žmogaus veido bruožai

Negalima kurti ilgalaikių santykių su žmogumi, viliantis, kad jis pasikeis. Jei neradote jums tinkamo, neskubėkite kurti šeimos iš bėdos – verčiami bėgančio laiko ar spaudžiami artimųjų. Geriau ilgiau paieškokite. Žmogus – atversta knyga, tik reikia išmokti ją skaityti. Taip mano vienos pažinčių tarnybos įkūrėja Vilma Šiaučiūnienė (47 m.).

Pažinčių tarnybos įkūrėja V.Šiaučiūnienė pastebėjo, kad moterų ginklas yra ne tik daili išvaizda.<br>T.Bauro nuotr.
Pažinčių tarnybos įkūrėja V.Šiaučiūnienė pastebėjo, kad moterų ginklas yra ne tik daili išvaizda.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė, („Lietuvos rytas“)

Mar 9, 2015, 9:41 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 5:22 AM

Išmokusi tyrinėti veido bruožus pažinčių tarnybos „Meilės harmonija“ vadovė V.Šiaučiūnienė apie žmogų gali daug pasakyti net ir nepasikalbėjusi su juo. Veidas jai atskleidžia žmogaus nervų sistemos tvirtumą, emocingumą, išduoda intelekto ir seksualumo lygį, netgi tai, ar žmogus gali būti ištikimas.

Veido bruožuose Vilma įžvelgia valingumą, polinkį į žygdarbius, iš jų galima pamatyti, ar žmogus praktiškas ir sumanus, ar nuoširdus, ar linkęs slėpti savo tikruosius jausmus. Veidas parodo ir apsukrumą, valdingumą, polinkį dominuoti arba, atvirkščiai, nuolankumą, net aukos sindromą. Ar sudėtinga išmokti skaityti pagrindinius veido bruožus?

„Tų bruožų nėra daug. Svarbiausi – akys, nosis, lūpos, smakras, žandikauliai, skruostikauliai, kaktos forma. Veido analizę pradėkite nuo to, kas labiausiai krinta į akis. Pirmiausia analizuokite veide dominuojantį bruožą, nes jis bus ir ryškiausias charakterio bruožas“, – patarė V.Šiaučiūnienė.

Apvali galva ir aukšta kakta – sėkmę lemiantys ženklai vyrui. Toks žmogus iš prigimties priima daugiau informacijos, mąsto strategiškiau. Tokius bruožus turinčios moterys būna puikios motinos. Jos moka mylėti, sugeba mėgautis gyvenimu.

Žema kakta reiškia pastovumą. Žemakakčiai žmonės mėgsta būti vienoje vietoje. Jie yra intelektualūs, tačiau šiems žmonėms ko nors siekiant reikia įdėti kur kas daugiau pastangų.

Siaura kakta rodo, kad žmogus mato tik vieną kryptį ir ja vadovaujasi. Siauros kaktos ir siauro veido savininkas konkrečią situaciją analizuoja iki smulkmenų, tačiau į aplinkinius beveik nekreipia dėmesio, jie jam nerūpi.

Akys – sielos veidrodis. Didelių akių savininkai visada labiau mėgstami kitų, jautrūs.

Mažas arba kiek įdubusias akis turintys žmonės nepasižymi iškalba, yra uždari, linkę slėpti emocijas.

Kuo antakiai ryškesni ir platesni, tuo žmogus labiau pasitiki savimi, tuo daugiau turi vidinės galios.

Ploni antakiai liudija, kad žmogus ne visada pasitiki savimi, jam dažnai sunku priimti sprendimus. Tačiau moterys savo antakių formą nesunkiai gali pakoreguoti grožio salone.

Pagal nosį rinktis partnerį itin paprasta – kuo nosis išraiškingesnė ir masyvesnė, tuo žmogus darbštesnis. Jei nosis ilga, plati ir dar su kuprele, žmogus daug reikalaus iš savęs ir kitų. Ilgą tiesią nosį turi jausmingi žmonės.

Didelę burną ir putlias lūpas turintys žmonės itin rūpestingi, meilūs, švelnūs, tačiau gali būti ir perdėtai emocingi, pernelyg mėgstantys aplinkinių dėmesį.

Plonas ir siauras lūpas turintys žmonės labiau linkę atsiskirti nuo kitų, mėgsta dirbti savarankiškai. Tačiau tai susitelkę, veržlūs, ryžtingi, valingi žmonės, be to, dar ir mažakalbiai: jie tam paprastai neturi laiko.

Kuo platesnis žandikaulis, tuo tvirtesnės žmogaus nuostatos. Bet kokią naujovę šie žmonės atmeta, kol jos kruopščiai neišanalizuoja. Tai gali būti puikūs darbuotojai, tačiau šeimoje tokio valdingo partnerio spausti negalima.

Kuo žandikaulio linija ryškesnė, tuo žmogui svarbesnis kovos ir pergalės skonis. Tokius žandikaulius turi daug puikių sportininkų. Jei žandikaulio linija švelni, dailiai pereinanti į kaklo liniją, toks žmogus bus puikus klausytojas, prisitaikys, bus linkęs pasiduoti kitų įtakai.

Smakras rodo charakterio tvirtumą, norą dominuoti, išsakyti savo nuomonę ir už ją kovoti. Kuo smakras labiau atsikišęs, didelis ir platus, tuo labiau žmogus savimi pasitiki.

Turintys mažą smakrą yra ramūs, labiau pasitikintys kitais nei savimi. Jie dažnai nebaigia pradėtų darbų, nes yra įsitikinę, kad vis tiek nepasiseks.

Kuo kaklas ilgesnis, tuo žmogus paslankesnis, aktyvesnis, judresnis. Jei kaklas trumpas, žmogus pasyvus, sėslus, besilaikantis taisyklių. Tokie žmonės ištikus stresui palūžta pirmieji.

Gražesnės, išraiškingesnės ir taisyklingesnės formos ausys byloja apie aukštesnį intelektą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.