Vyrus žavi paprastumas – ar naudojate šį ginklą?

Ką savyje ypatingo turi žmonės, kurie sugeba ilgai išlikti kitų atmintyje? Būna, kad pamačius žmogų vieną kartą, dar ilgai nepavyksta atsikratyti minčių apie jį. Kaip atrodyti ir elgtis, kad jus įsimintų aplinkiniai? O ką jau kalbėti apie vyrą, su kuriuo einate į pirmą pasimatymą – juk čia svarbiausia patikti. Tačiau vyrai dažniausiai įsimena tas, kurios tinkamai elgiasi. Portalas papilot.pl pateikė 7 patarimus toms, kurios nori įsiminti ir būti pakviestos į antrą pasimatymą.

Kur kas didesnė tikimybė, jog vyras įsimins tą, kuri savimi pasitiki.<br>123rf.com nuotr.
Kur kas didesnė tikimybė, jog vyras įsimins tą, kuri savimi pasitiki.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2015, 11:32 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:58 PM

Būkite savimi

Bendraudamos su vyru, jau per pirmą pasimatymą parodykite, jog turite savo nuomonę. Nebijokite būti savimi ir nepatikti, kadangi per didelis noras įtikti gali erzinti. Nuoširdumas ir buvimas savimi yra vienas geriausių ginklų. Taip parodysite, jog esate išskirtinė, drąsi ir nebijote atvirai reikšti savo mintis. Karts nuo karto pašmaikštaukite – tai privers jį susitikti dar kartą.

Juokaukite ir juokitės

Ar žinojote, kad geras humoro jausmas yra taip pat svarbus kaip aistringas seksas? Jeigu pokalbių metu natūraliai bendrausite ir juokausite, vyras supras, jog esate linksma, o laikas praleistas kartu su jumis – tikras malonumas. Be to, jo pasąmonėje susidarys įspūdis, jog ateityje su jumis nebūtų dažnų konfliktų, o tai didžiulis privalumas. Nesuvaidintas, nuoširdus juokas – tai, kas dar ilgai skambės vyro mintyse. Neverta vaidinti, jog jums juokinga, kai visiškai nesinori juoktis, tačiau tyčia susilaikyti nuo šio malonumo irgi negalima. Dažnai moterys bijo, jog jų dantys nėra akinamai balti, o juokas itin garsus, tačiau sureikšmindamos tai, jos pamiršta, jog pagrindinis dalykas – natūralumas. Vyrai pastebės nuoširdų juoką ir įsimins jį, nes tai jam yra svarbu. Paprastumas

Vyrai vengia moterų, kurios viską interpretuoja rimtai. Jeigu norite, kad jus įsimintų, parodykite, jog nesate per daug rimta kiekvienoje situacijoje. Jeigu per pirmą pasimatymą parodysite, jog iš bet kokio menkniekio galite sukurti problemą – skambučio tikrai nelaukite. Vyrai nenori apsunkinti sau gyvenimo, todėl vengia moterų, kurios kiekvieną dieną bus kažkuo nepatenkintos.

Nebūkite materialistė

Jeigu vyras iš kalbos supras, jog susitikinėjate tik su turtuoliais – labai greitai jus pamirš. O jei dar šiek tiek papasakosite, kokius automobilius vertinate – galite labai nusivilti. Juk vertinate ne daiktus, ne piniginę, o patį žmogų. Todėl pasistenkite visa tai parodyti – vyrai tai vertina. Sportas Pokalbio metu užsiminkite apie tai, jog be galo mėgstate sportą. Vyrus žavi moterys, kurios rūpinasi ne tik savo išvaizda, bet ir sveikata. Net jei nesilankote sporto klube kasdien, tikrai galite pasirinkti kažkokią sporto šaką, kuri patiktų. Jeigu papasakosite apie tai, ką ir kaip sportuojate – vyras apie tai galvos dar ilgai. Juk vyrų vaizduotė neturi ribų. Be to, čia galima įžvelgti dar vieną privalumą – ateityje galėsite puikiai praleisti keletą valandų baseine, sporto salėje ar žaisdami kokį nors lauko žaidimą.

Pasitikėjimas savimi

Kur kas didesnė tikimybė, jog vyras įsimins tą, kuri savimi pasitiki. Moterys, kurios pasižymi nedrąsa, perdėtu kuklumu, nepasitikėjimu savimi – turi kur kas mažiau šansu patikti. Tačiau atrasti aukso viduriuką nėra lengva. Svarbu, kad pasitikėjimas savimi būtų proto ribose – jei jis bus perdėtas, tai gali atrodyti juokingai. Tuo tarpu pasitikėjimo savimi nebuvimas neduos jokių teigiamų rezultatų. Todėl viską darykite saikingai ir prisiminkite, jog norint sužavėti, svarbiausia – elgtis natūraliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.