Ar žinote, kuo tatuiruoti vyrai žavi moteris?

Šiais laikais ypač daug moterų žavisi tatuiruotes mėgstančiais vyrais. Ne, ne tais, kurie tik svajoja, kaip ateityje pasiryš tatuiruotei, tačiau tais, kurie jau jas turi. Šiandien mažai kam tatuiruoti vyrukai asocijuojasi su nusikaltėliais. Dabar tokiu būdu išreiškiamas stilius, fantazija bei laisvė. Tokie žmonės atrodo išskirtiniai ir žavi savo drąsa – juk ne kiekvienas ryžtųsi tokiam iššūkiui. Tatuiruotės atskleidžia apie žmogų daug slaptos informacijos, tai lyg sielos atspindys. Tačiau, kaip įrodyta, žmonėms įdomu ne tik tai, kas vienoje ar kitoje tatuiruotėje pavaizduota, o tai, kaip ji gimė.

Tatuiruotės negimsta iš niekur.<br>123rf.com nuotr.
Tatuiruotės negimsta iš niekur.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 4:37 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 9:22 AM

Tatuiruočių mėgėjai išties pasižymi išskirtinėmis charakterio savybėmis bei meile. Taip, taip, tokie žmonės dažniausiai myli ir save, ir aplinkinius, myli visą pasaulį, todėl su jais galima sukurti tvirtus santykius. Portalas papilot.pl pateikė 7 priežastis, kodėl turėtumėte atkreipti dėmesį į tatuiruotus vyrus.

1. Moka išklausyti

Amerikoje atlikti tyrimai įrodė, jog tatuiruočių turintys vyrai yra kur kas atviresni bei greičiau užmezga pažintis. Be to, jie puikiai sugeba klausytis pašnekovo, o juk moterims tai yra be galo svarbu. Jie turi kur kas daugiau šansų pasimylėti su moterimi per pirmąjį pasimatymą. Ar taip yra dėl jų atvirumo bei sugebėjimo išklausyti? Manoma, kad taip. Be to, tatuiruotės, tai puiki priežastis pradėti pokalbį.

2. Rizikuoja

Tai visai nereiškia, jog jie yra linkę pasimylėti bet kada, bet kur ir su bet kuo. Taip pat nekalbame apie apsaugos priemonių vengimą. Tatuiruoti žmonės mėgsta nuotykius, todėl neatsisako ekstremalaus sporto, ieško dar įdomesnių nuotykių. Tačiau yra dalykas, kurio jie negali pakęsti, tai – rutina. Būtent dėl to jie nuolat stebina ne tik save, bet ir savo draugus, o labiausiai – savo mylimą žmogų. Su jais liūdna nebūna.

3. Pasitiki savimi

Kai kuriems atrodo, jog tatuiruotėmis galima paslėpti savo kūno trūkumus. Mokslininkai įrodė, jog tokie žmonės kur kas labiau pasitiki savimi. Jie turi kur kas mažiau kompleksų ir džiaugiasi tokiu kūnu, kokį turi. Tokių žmonių mąstymas pasikeičia labai greitai – vos atsiradus ant jų kūno tatuiruotei, jie pradeda didžiuotis savimi. Su tokiu žmogumi gyventi yra kur kas lengviau, nes vargu ar išgirsite tokias frazes kaip „aš to nesugebu“, „esu nevykėlis“.

O su kuo jums asocijuojasi tatuiruotas vyras? Jeigu šis klausimas būtų užduotas prieš daug metų, žmonės atsakytų, jog tai agresijos, nusikaltimų bei atsakomybės stokos simbolis. Šiandien 85proc. Apklausoje dalyvavusių moterų atsakė, jog toks vyras turi kur kas geresnį humoro jausmą. Ir net 68proc. Moterų nuomone, šis ženklas įrodo, jog žmogus pasitiki savimi. Beveik visos moterys sutiko, jog tatuiruotės – originalumo bei stiliaus išraiška.

4. Tokie vyrai dėmesingi

Tatuiruotės negimsta iš niekur, jeigu kažkas pasirinko vieną ar kitą tatuiruotę, reiškia, jog šis atvaizdas yra jam svarbus. Todėl tatuiruotus vyrus vertinama kaip itin dėmesingus. Atvaizdus, kuriuos pasirinko, traktuojame kaip jų išgyventą patirtį, svajones. Tokie žmonės nebūna nuobodūs. Mokslininkai įrodė, jog toks atvirumas bei patirtis turi teigiamą poveikį užmezgant ryšį su priešingos lyties atstovu. Ir jeigu reikėtų rinktis tarp geriečio vyruko ir bent vieną tatuiruotę turinčio vyro – dauguma pasirinktų antrąjį variantą.

5. Tikrieji sekso guru

Sudėtinga nustatyti, ar tatuiruotės daro įtaką vyro seksualiniam gyvenimui, tačiau tyrėjai tuo net neabejoja. Tatuiruoti vyrai kur kas anksčiau pradeda lytinį gyvenimą bei kur kas dažniau mylisi. Galbūt taip yra dėl didelio pasitikėjimo savimi arba dėl to, jog moterys nesugeba atsispirti tokiems vyrams? Bet kokiu atveju – lovoje nuobodu taip pat nebus.

6. Pasižymi drąsa

Galima manyti, jog tatuiruotės tai nieko ypatingo, nes kiekvienas žmogus turi galimybę užsisakyti tokią tatuiruotę, kokios tik nori. Tačiau įrodyta, jog žmonės, pasiryžę pasipuošti tatuiruotėmis, turi kur kas tvirtesnį charakterį. Juk turime pasirinkti atvaizdą, kuris puoš mus visą gyvenimą – tai nėra labai paprasta. Todėl tokie vyrai dažniausiai yra drąsus ir siekia savo tikslo, o juk dauguma moterų šalia savęs nori turėti drąsų vyrą, kuris žino, ko nori iš gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.