Klastingas triukas kaip lengvai išmokti anglų kalbos!

„Šis būdas yra kažkas naujo – kaip įdomus žaidimas, kurį pažaidus per dvi savaites pradėjau lengvai bendrauti angliškai“ – pasakoja Aneta Simonovič (49 m.) iš Vilniaus.

„Šis būdas yra kažkas naujo – kaip įdomus žaidimas, kurį pažaidus per dvi savaites pradėjau lengvai bendrauti angliškai“ – pasakoja Aneta Simonovič (49 m.).<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Šis būdas yra kažkas naujo – kaip įdomus žaidimas, kurį pažaidus per dvi savaites pradėjau lengvai bendrauti angliškai“ – pasakoja Aneta Simonovič (49 m.).<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2015, 12:46 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 3:59 AM

Perskaityk interviu su Aneta, kuri balandžio mėnesį išmoko anglų kalbos, ir sužinok, kaip tu gali lengvai išmokti anglų kalbos. Tik šiandien, gegužės 28 d., gauk 55 % nuolaidą anglų kalbos programai!

Apsilankyk www.swisslanguages.com ir gauk nuolaidą savo kalbų mokymosi programai. Nepavėluok! Šiandien nuolaida tik pirmiesiems 100 klientų.

– Aneta, kokios buvo tavo anglų kalbos žinios prieš šią kalbų programą?

– Aš nemokėjau kalbėti, nors kelis žodžius žinojau. Mokiausi mokykloje, tačiau tuomet, kai mane mokė anglų kalbos, viskas vyko labai paprastai ir kukliai, nes mes neturėjome galimybės kažkur vartoti anglų kalbos. Tarpusavyje juk nesikalbėsi užsienio kalba tik dėl to, kad pasipraktikuotumei. Be to, televizijos laidos būdavo gimtąja kalba. Dabar šios kalbos poreikis yra didesnis, anglų kalba yra tiek televizijoje, internete, tiek gatvėje ir darbe.

– Kodėl nusprendei mokytis anglų kalbos būtent dabar?

– Dirbu kavinėje ir pasitaiko užsieniečių klientų. Žinoma, aš stengiausi ir kažkiek pavykdavo susikalbėti, bet jaučiausi nekaip. Bijojau suklysti ir apsijuokti, nes šiandieniniam jaunimui anglų kalba yra lyg antra gimtoji kalba ir dėl to aš labai džiaugiuosi. Labai norėjau, kad ir man taip būtų. Supratau, kad atėjo laikas kažką keisti savo gyvenime ir pagaliau išmokti anglų kalbos.

– Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą?

– Vieną rytą pažiūrėjau internete ir pamačiusi pasiūlymą pagalvojau, kodėl gi ne – dabar pats laikas pradėti kažką daryti. Tai buvo geras pasirinkimas, nes aš galiu mokytis, kada ir kur pati noriu – labai patogu ir naudinga. Nėra jokio noro po darbo eiti į specialius kursus ir išleisti didžiulius pinigus.

– Kaip vyko mokymasis?

– Jau pats programos užsakymas vyko labai greitai – net rytinė kava nespėjo ataušti. Ten viskas yra labai paprasta – žiūri paveikslėlius, klausaisi, jei nori, gali viską ir pakartoti. Patys užsiėmimai kaip žaidimas – net neatrodė, kad aš mokausi. Visiškai kitoks požiūris nei mokykloje. Nieko panašaus į šį metodą anksčiau nemačiau – pelės spustelėjimais tiesiog keliauji per užsiėmimus ir net nepastebi, kaip pradedi suprasti anglų kalbą.

– Kaip tu vertini savo anglų kalbą dabar?

– Kai pabaigiau pirmuosius užsiėmimus, labai nustebau, nes išmokau pati sudaryti paprastus sakinius ir kalbėti. Jei kas nors gatvėje dabar paklaustų kelio į tam tikrą vietą, tikrai galėčiau papasakoti, kur, į kurią pusę eiti. Dabar ir tarimas nekelia problemų. Juokauju, kad netrukus išvis norėsiu tik angliškai bendrauti.

– Ką tu rekomenduotumei žmonėms, kurie dar nemoka anglų kalbos?

– Pradėk iškart dabar – tai pirmas žingsnis, kuris leis pradėti kalbėti angliškai jau labai greitai. Nekvailink savęs atidėliodamas, nes aišku, kad taip kalbos niekada neišmoksi. Jei iki šiol neišmokai kalbėti angliškai, lengviausia tai gali ištaisyti būtent dabar.

Šveicarijos užsienio kalbų mokymo programa siūlo – išmok kalbėti angliškai lengvai ir greitai arba susigrąžink pinigus. Tik šiandien – gegužės 28 d. – gauk kalbų programą su 55 % nuolaida – tik už 6,95 € (įprastinė kaina 16,95 €). Apsilankyk www.swisslanguages.com ir gauk nuolaidą savo kalbų mokymosi programai. Nepavėluok! Šiandien nuolaida tik pirmiesiems 100 klientų.

Apsilankyk www.swisslanguages.com ir gauk nuolaidą savo kalbų mokymosi programai.

Siekiant apsaugoti informaciją pateikusio asmens teises į privatumą, asmens identitetas pakeistas, paveikslėlis yra iliustratyvaus pobūdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.