Kada jis jums pasipirš?

Nemažai įvairaus amžiaus moterų vis žvilgtelį į savo dešinės rankos pirštą su mintimi, jog kada nors jį papuoš sužadėtuvių žiedas. Tačiau, kai svajonė neišsipildo, moteris vis bando ieškoti atsakymo į klausimą – kodėl?

Tyrimais nustatyta, po kurio laiko susižada 50 proc.porų<br>123rf.com nuotr.
Tyrimais nustatyta, po kurio laiko susižada 50 proc.porų<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2015, 4:47 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 12:50 PM

Kaip skelbia portalas kobieta.pl, tyrimais nustatyta, po kurio laiko susižada 50proc.porų

Santykių eksperto Johno Mollyo teigimu, moterys, kurioms jau gerokai virš trisdešimt, neretai mėgsta gaišti savo brangų laiką. Jeigu panelė yra dar labai jauna, gali būti, jog vyras dar nėra pasiruošęs rimtiems santykiams ir tokiu būdu pora auga kartu. Tačiau jeigu 30-ies moteris 7 metus laukia to išsvajoto žiedo, didelė tikimybė, jog taip ir nesulauks (bent jau būdama su dabartiniu partneriu).

Tyrimai parodė, jog apie 50proc. porų susižada po 18 mėnesių draugystės. Tačiau, kaip jau buvo minėta, šis laikotarpis labiau aktualus moterims, kurių amžius virš 30-ies. Na, ne viskas jau taip blogai, kaip jums gali pasirodyti. Žemiau perskaitysite 4 patarimus, kurie gali padėti greičiau sulaukti vieno svarbiausių pasiūlymų gyvenime.

1) Nesirinkite itin ryškių, keistų, blizgančių rūbų, kurie akimirksniu pritraukia aplinkinių dėmesį. Kur kas geresnis pasirinkimas – kuklūs, šviesūs drabužiai. Nepamirškite, jog paprastumas žavi.

2) Niekada nekalbėkite apie santuoką, vaikus, ateities planus per pirmus pasimatymus. Niekas nenustatė kelinto pasimatymo tema turėtų būti „šeima, vaikai, vestuvės“, tačiau tikrai ne pirmojo. Svarbiausia gerai leisti laiką, džiaugtis, geriau pažinti vienas kitą. O apie bendrą ateitį dar spėsite pasikalbėti.

3) Jeigu išties norite atkreipti vyro dėmesį, parodykite nuoširdų susidomėjimą jo planais, sveikata, karjera bei pomėgiais.

4) Jausdamas bent menkiausią spaudimą, vyro noras jums pasipiršti tikrai sumažės. Tai privalo būti jo, o ne jūsų pasirinkimas. Jūsų pareiga bus atsakyti „taip“ arba „ne“, tačiau nuspręsti, kada bus šis klausimas – jo darbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.