Serialo žvaigždę T. Hatcher vaikystėje prievartavo dėdė

Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Teri Hatcher (50 m.) iš tiesų kadaise buvo taip nusivylusi gyvenimu, kad net norėjo nusižudyti.

Teri Hatcher.
Teri Hatcher.
Teri Hatcher.
Teri Hatcher.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 12, 2015, 6:03 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 3:11 PM

 Priežastis – vaikystėje patirta seksualinė prievarta. Aktorė prisipažino, kad vaikystėje ją prievartavo dėdė, tačiau ji tylėjo, kol po daugelio metų skriaudikas buvo suimtas dėl kitos mergaitės tvirkinimo. Šioji iškrypėlio auka galiausiai nusižudė.

Viename interviu T.Hatcher sakė, kad 2002 metais papasakojo apie patirtą smurtą prokurorams, nes ją nuolat persekiojo mintys apie nusišovusią 14 metų mergaitę. „Mane tiesiog apsėdo šios mergaitės skausmas, – prisipažino aktorė. – Pamaniau, kad buvau netoli to paties. Kiekvieną dieną mane kankino prisiminimai.

Aš nemėginau žudytis, bet tikrai apie tai galvojau.“ Santa Klaros apygardos prokuroro pavaduotojas Chuckas Gillinghamas buvo dėkingas aktorei T.Hatcher už tai, kad ji padėjo už grotų pasodinti savo giminaitį Richardą Hayesą Stone’ą. Jis buvo vedęs T.Hatcher motinos seserį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.