Jaunavedžių klaidos, kurios apkartina puotą

Vestuvės – kone didžiausias įvykis dviejų įsimylėjusių žmonių gyvenime. Visi siekia, kad ta diena būtų nepriekaištinga. Mėnesių mėnesius dėliojami planai, siunčiami kvietimai svečiams ir stengiamasi pagalvoti apie viską. Tačiau jaunieji kartais padaro klaidų, kurios gali sugadinti ir visą šventę.

Prieš vestuves reikėtų įsitikinti, kad batai ne tik gražiai atrodys, bet ir netrins.<br>123rf nuotr.
Prieš vestuves reikėtų įsitikinti, kad batai ne tik gražiai atrodys, bet ir netrins.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ana Daukševič

Jul 20, 2015, 10:02 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 4:34 AM

Suknelė. Kiekviena moteris nori atrodyti gražiai, todėl svarbiausia pasirinkti suknelę, kuri geriausiai tinka jos figūrai. Galbūt vitrinoje suknelė atrodo nuostabiai, tačiau apsivilkusi ją galite nusivilti. Todėl būtina pasirinkti tokią, kuri neverš, neišryškins galimų trūkumų, bus patogi. Apdaras, kurį vilkėdamas negali pajudėti, sėdėti ar eiti, tikrai gali sugadinti nuotaiką.

Avalynė. Apie ją reikėtų pagalvoti ne tik jaunosioms, bet ir jaunikiams. Prieš vestuves reikėtų įsitikinti, kad batai ne tik gražiai atrodys, bet ir netrins. Kitaip šventės metu linksmintis galės tik svečiai, o jauniesiems teks ramiai sėdėti.

Eksperimentai su kosmetika. Ko gero, kiekviena jaunoji prieš vestuves lekia į kosmetologijos kabinetą, kad ypatingąją dieną atrodytų kuo gražiau. Tačiau nepatariama eksperimentuoti su procedūromis, kurių iki tol nebandėte. Neaišku, kaip reaguos jūsų oda, ar neišbers. Be to, vestuvinį makiažą reikėtų rinktis kuklesnį, juk nuotraukos bus daromos ir dieną.

Skubėjimas. Blogiausia, kai jaunieji jaudinasi ir skuba. Rinktis fotografą, gėles, salę ar ką kita per daug negalvojant, nes esą nebeliko laiko, – didžiausia klaida, galinti sugriauti visą šventę.

Biudžeto viršijimas. Nuspręskite iš anksto, kiek vestuvėms galite skirti pinigų. Nepagrįstai išlaidaudami galite nusivilti dar nė nepasibaigus vestuvių planavimui, kai pamatysite, kad pinigų nebeliko.

Svečių susodinimas. Tai tikrai didelis iššūkis. Jei netinkamai susodinsite svečius, galite būti tikri – kam nors jūsų vestuvės tikrai nepatiks. Sodinti šalia išsiskyrusius sutuoktinius ar susipykusius draugus nėra gera idėja – kilęs konfliktas gali sugadinti šventę.

Maistas ir gėrimai. Turite gerai apskaičiuoti, kiek lėkščių jums prireiks, kiek karštųjų patiekalų turi būti. Ne mažiau svarbu pagalvoti ir apie alergiškus svečius arba tuos, kurie nevalgo mėsos. Juk nenorite, kad liktų alkanų. Pagalvokite ir apie gėrimus – jų taip pat negali pritrūkti, svarbu tinkamai juos patiekti. Baltasis vynas, šampanas negali būti šilti. Taip pat patartina nepirkti alkoholinių gėrimų iš neaiškių pardavėjų dėl savo pačių ir jūsų svečių saugumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.