Santykiai su vyresniu vyru: minusai ir pliusai

Amžius – tai tik skaičius. Tampame vyresni, bet jaučiamės tokiais pat – žinoma, kai nežiūrime į veidrodį. Tam tikrų subtilybių atsiranda tuomet, jeigu jūsų mylimasis – gerokai už jus vyresnis. Bet tokie santykiai turi ir minusų, ir pliusų.

Net ir neįtikėtinas seksualinis potraukis ar dvasinė šiluma nepanaikina kartų skirtumo, jeigu esate daugiau nei dešimt metų jaunesnė už savo mylimąjį.<br>123rf nuotr.
Net ir neįtikėtinas seksualinis potraukis ar dvasinė šiluma nepanaikina kartų skirtumo, jeigu esate daugiau nei dešimt metų jaunesnė už savo mylimąjį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-25 16:27, atnaujinta 2017-10-18 22:52

Jis vyresnis už jus

Minusai

Kartų konfliktas

Net ir neįtikėtinas seksualinis potraukis ar dvasinė šiluma nepanaikina kartų skirtumo, jeigu esate daugiau nei dešimt metų jaunesnė už savo mylimąjį.

Viena vertus, tai užtikrina, kad jums bus įdomu tarpusavyje, bet, kita vertus, – neišvengiamai pajusite kultūrinius skirtumus. Jūs ir jūsų mylimasis greičiausiai užaugote klausydami skirtingų dainų, žiūrėdami skirtingus filmus. Vadinasi, net ir tuos pačius istorinius įvykius traktuosite ne vienodai. Apie tai rašė portalas „elle.ru“.

Jis jausis svarbiausias

Kai kurioms šis punktas – svarbiausias, gali reikšti netgi didelį pliusą: patikėti mylimajam visą atsakomybę ir pačiai atsipalaiduoti. Perspektyva vilioja. Bet yra rizikos: iš pradžių jums bus įdomu ir paprasta bendrauti su išmintingu vyresniu bendražygiu, tačiau po to pajusite, kad tai jums trukdo augti, o jis jūsų akyse tampa tironu arba nuobodžiu visažiniu, kuriam turite paklusti.

Jis turės praeities šleifą

Gali būti, kad jūsų nemėgs jo vaikai vien dėl to, kad esate kone jų bendraamžė. Nieko nepakeisite, nes su gyvenimiška patirtimi, profesine sėkme ir solidžiu statusu visuomenėje jūsų mylimasis turi nemenką praeities bagažą, būtent – buvusias žmonas ir vaikus.

Žinoma, šią sudėtingą situaciją galite paversti naudinga sau: vyro bendravimas su jo vaikais gali apie jį daug ką papasakoti – žinoma, jeigu jūs ieškote ne romantiškos draugystės, o norite sukurti šeimą. Tai, kad jis turi vaikų, – privalumas, vadinasi, toks vyras gali būti sutvertas šeimai.

Pliusai

Jis žino, ko nori

Vidutinio amžiaus krizė, karjeros pokyčiai, savo pašaukimo paieškos – visi tie etapai vyrui suteikia galimybę suaugti, sukaupti išminties, pasitikėjimo ir supratimo, ko jam reikia, kad jis būtų laimingas.

Ir jeigu jam atrodys, kad esate jam labai reikalinga, būkite tikra, kad už šio mylimojo jausitės kaip už tvirtos sienos. Galiausiai, sugebėjimas priimti sprendimus ir prisiimti atsakomybę – tos svarbiausios vertybės, kurių mes taip norime, kad turėtų vyras.

Jis labiau patyręs

Sprendžiant finansinius ir buitinius klausimus, intymiame gyvenime ir planuojant atostogas vyresnis vyras turės daugiau patirties negu jūsų bendraamžis, kuris dar ilgai mokytųsi iš savo klaidų.

Todėl vyresnis vyras gali tapti ne tik jūsų mylimuoju, protingu patarėju, geru draugu, bet ir dėmesingu meilužiu.

Jam patinka jumis rūpintis

Statistika rodo, kad būtent vyresni vyrai linkę būti romantiški, paslaugūs, kultūringi, ko mes, moterys, taip trokštame, bet mūsų bendraamžiams vyrams tai gali atrodyti nebūtina ir kvaila.

Iš mylimojo, kuris vyresnis už jus, kažin ar išgirsite kvietimą: „eime pašėlti į klubą“. Užtat jis su malonumu jus išmokys šokti valsą, nepatingės jums padovanoti puokštės gėlių be jokios progos arba atnešti pusryčius į lovą – būtent su amžiumi vyrai pradeda vertinti tokias malonias smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.