Skelbiame konkurso „Mano vidinė pergalė“ nugalėtoją

Štai ir baigėsi konkursas „Mano vidinė pergalė“, kuriame jūs pasakojote, kaip pavyko įveikti didžiausią savo gyvenime krizę. Dėkojame visiems už įkvepiančias istorijas, kurios galbūt kažkam, šiuo metu klaidžiojančiam tamsoje, tapo kelrodžiais šviesuliais.

Kadangi tai konkursas apie jūsų vidinę pergalę – tai reiškia, jog nugalėtojai esate visi.<br>123rf nuotr.
Kadangi tai konkursas apie jūsų vidinę pergalę – tai reiškia, jog nugalėtojai esate visi.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-04 14:21, atnaujinta 2017-10-17 13:12

Kadangi tai konkursas apie jūsų vidinę pergalę – tai reiškia, jog nugalėtojai esate visi. Visų publikuotų rašinių autoriams leidykla „Obuolys“ dovanoja po knygą – su jumis bus susisiekta individualiai.

Tačiau iš visų pergalių ypač norisi išskirti vieną, kuri palietė itin daug skaitytojų širdžių ir sulaukė didžiulio palaikymo.

Tai – Gintos S. rašinys apie ypač skaudžią patirtį „psichologija/dukte-daug-kartu-maldavo-mama-nebegerti.htm"="">psichologija/dukte-daug-kartu-maldavo-mama-nebegerti.htm"" target="_blank">Duktė daug kartų maldavo mamą nebegerti„. Į alkoholį įnikusios motinos duktė pasiryžo ją „paleisti“ – ir tai pareikalavo milžiniškos vidinės stiprybės.

Gintai S. atitenka pagrindinis konkurso prizas – SPA VILNIUS dovanoja 60 minučių trukmės ESPA aromaterapinį masažą su karštais akmenimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.