Koks elgesys vyrui garantuoja pasisekimą?

Vyrui sužibėti moterų emancipacijos laikais labai sudėtinga. „Visos protingos, savarankiškos ir su dideliais reikalavimais, todėl vyrui dažnai būna sunku pasireikšti. Moterys dažnai skundžiasi, kad šių dienų vyrai kaip vaikai arba mazgotės“, – vyrišką problemą paaiškina psichologas Tomas Lagūnavičius.

Svarbu suvokti, ką laikysime „vyriškumu“.<br>123rf nuotr.
Svarbu suvokti, ką laikysime „vyriškumu“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2015, 4:23 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 7:01 PM

Anot jo, svarbu suvokti, ką laikysime „vyriškumu“ – gal kuo didesnes pajamas, brangesnį automobilį, laikrodį, griežtą asketišką išvaizdą, šukuoseną. O gal iššaukiantį elgesį, aktyvumą ar kategorišką mąstymą.

„Vyras privalo turėti tikslų ir jų siekti, bet nepamiršti, kad jis randasi tam tikroje rinkoje – nereikia stebėtis, jei bandote pelnyti meilę iš gerokai daugiau uždirbančių moterų, ir jos į jus nekreipia dėmesio. Taisyklės paprastos – arba pastatote tikslą būti sėkmingesniu už savo taikinį, arba ieškokite moters, kuriai jūsų pasiekimai keltų susižavėjimą“, – dėsto psichologas T.Lagūnavičius.

Kaip užsitarnauti moters pagarbą? Ko negali daryti sėkmingas vyras? Ar bandant padaryti įspūdį privaloma būti turtingu? Koks elgesys moterį privers svajoti apie vestuves su jumis – profesionalūs atsakymai virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.