7 priežastys, kodėl vyrai taip ilgai užtrunka vonioje ir tualete

Moterys – ne vienintelės, daug laiko praleidžiančios vonioje. Vyrai atsikėlę darbo dieną gali pasiruošti išeiti iš namų per 20 minučių, bet jei jie turi laisvo laiko, jie vonioje gali praleisti daugybę laiko net patys to nesuprasdami. Kyla klausimas – ką jie ten veikia?

Dauguma vyrų nenori, kad moterys manytų, jog jie praleidžia daug laiko prie veidrodžio.<br>123rf nuotr.
Dauguma vyrų nenori, kad moterys manytų, jog jie praleidžia daug laiko prie veidrodžio.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2016, 4:08 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 1:41 AM

Žemiau – septynios priežastys, dėl kurių vyrai taip ilgai išbūna užsidarę vonioje arba tualete.

1. Skutasi.

Reikia laiko norint gerai nusiskusti barzdą, išsipešioti antakius ir patrumpinti krūtinės plaukus. Dar daugiau trunka intymios zonos skutimasis. Nesvarbu, kokį skustuvą – elektrinį ar įprastą – naudoja vyras, skustis reikia švelniai. Visi besiskutantys vyrai su siaubu kartais pagalvoja, kas būtų, jei su skustuvu persirėžtų sėklides. Ne veltui sakoma, kad skubos darbą velnias neša.

2. Masturbuojasi.

Jei gyvenate kartu su vyru ir dalinatės vienu miegamuoju, tualetas – vienintelė vieta, kur jis gali masturbuotis, nebent jūs ne namie. Kai vyras po ilgo laiko tarpo išeina iš tualeto ir iš karto ima aiškinti, kad jam buvo užkietėję viduriai arba kažkas panašaus, didelė tikimybė, kad jis užsiėmė intymiais reikalais, bet nenori to pripažinti. Jei jis sakytų tiesą, jis taip nesistengtų teisintis.

3. Miega.

Tai daro ne visi – tačiau ne vienas vyras darbo dienomis trumpam užsnūsta tualete. Be to, būna vyrų, kurie atlikę gamtinius reikalus taip atsipalaiduoja, kad užmiega kelioms minutėms. Tačiau yra buvę žmonių, kuriuos tualete ištiko širdies smūgis, todėl jei jis tualete sėdi įtartinai ilgai, nedvejokite ir nueikite patikrinti, ar viskas gerai.

4. Naudojasi jūsų daiktais.

Daugybė vyrų nesupranta, ką moterys taip ilgai veikia vonioje, todėl jiems pasidaro smalsu – ir jie vieną dieną nusprendžia išbandyti ten stovinčius brangius kremus. Tai gali baigtis įvairiais nuotykiais – nuo depiliacinio kremo užsitepimo ant nedidelio odos plotelio iki lūpų pieštuko išmėginimo ir oro bučinių siuntimo į veidrodį.

„Aš būtent taip sužinojau apie tai, koks nuostabus yra eterinis levandų aliejus, – prisipažino Scottas Poweris. – Draugės vonioje radau levandų aliejaus buteliuką ir išėjau galvodamas, ar jis tikrai padeda nusiraminti. Dabar visada jo įsipilu į vonią po sunkios dienos.“

5. Tiesiog sėdi.

Dabar, kai išmanieji telefonai yra tokie populiarūs, žmonės vis daugiau ir daugiau laiko praleidžia tualete. Ne išimtis ir vyrai. Daugumai užimtų šeimos vyrų laikas tualete yra pats ramiausias, ir jie gali netrukdomi skaityti ar žiūrėti vaizdo įrašus – jie neretai pasinaudoja šia galimybe.

„Kartą sėdėdamas tualete atsidariau vieną kvailą tinklalapį ir praleidau 20 minučių jį skaitydamas,“- sakė vienas vyras.

6. Tvarkosi.

Dauguma vyrų nenori, kad moterys manytų, jog jie praleidžia daug laiko prie veidrodžio. Tačiau šukavimasis, veido skutimasis ir kitos grožio procedūros gali užimti daug laiko. Yra vyrų, kurie naudojasi džiovintuvais, plaukų tiesinimo šukomis ir panašiais prietaisais.

7. Verkia.

Vyrai irgi verkia. Vonia – saugi vieta, kur jie tai gali daryti nepastebimi. Vanduo iš dušo ar krano lengvai nuplauna ašaras.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.