5 minučių testas, atskleidžiantis slapčiausias jūsų mintis

Šis testas neužtrunka ilgai, bet atskleidžia apie žmogų neįtikėtinai daug. Nereikia nei pieštuko, nei lapo – tik vaizduotės.

Įsivaizduokite dykumą, kuri driekiasi toli toli – kiek tik jūsų akys užmato.<br>123rf nuotr.
Įsivaizduokite dykumą, kuri driekiasi toli toli – kiek tik jūsų akys užmato.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-04 13:09, atnaujinta 2017-06-11 22:59

Įsivaizduokite dykumą, kuri driekiasi toli toli – kiek tik jūsų akys užmato. Šioje dykumoje yra kubas. Apibūdinkite jį.

Į ką tas kubas panašus? Kokio dydžio? Iš ko padarytas? Atminkite – kubas yra tiesiog kubas, todėl į šiuos klausimus negalima atsakyti nei teisingai, nei neteisingai. Atsakykite taip, kaip jaučiate – pralaimėti čia neįmanoma.

Taigi, jūs dykumoje kartu su kubu. O šalia jo yra ir kopėčios. Apibūdinkite kopėčias. Ar jos didelės? Kur jos, santykyje su kubu? Iš ko padarytos? Pamąstykite ir įsivaizduokite, kaip kopėčios ir kubas atrodo kartu.

Dabar geriau įsižiūrite ir pamatote, kad dykumoje yra ir arklys. Greičiausiai bevardis. Apibūdinkite jį. Kur jis stovi? Ką daro? Ar kur nors bėga? Stovi ar ką nors veikia?

Dabar jūs matote gėles. Taip, vidury dykumos. Apibūdinkite jas. Kiek jų? Į ką jos panašios? Kaip jos išsidėsčiusios santykyje su kitais objektais?

Ir paskutinis klausimas. Dykumoje prasideda audra. Kokia ji? Ar stipri? Ar ji toli? Kaip ji paveikia visus objektus, kuriuos jūs radote dykumoje?

O dabar – rezultatai.

Kubas – jūsų ego.

Kubo dydis – tai jūsų ego dydis. Jeigu jūs įsivaizdavote didelį kubą, vadinasi, esate savimi pasitikintis žmogus. Jeigu kubas buvo nelabai didelis – gali būti, jūsų žema savivertė.

Kubas stovi ant smėlio? Vadinasi, jūs žemiškas žmogus, tvirtai stovite ant savo kojų. Jeigu jis plaukioja danguje, vadinasi, jūs taip pat „skraidote padebesiais“.

Jis skaidrus ar ne? Jei skaidrus – jūs esate įžvalgus, pastabus, smalsus žmogus, visada stengiatės prisikasti prie esmės. Jeigu neskaidrus – jūs paviršutiniškas žmogus, jums sunku „skaityti“ kitų žmonių mintis ir emocijas.

O gal tai buvo ledo kubelis? Jis tirpo? Tai ženklas, kad pastaruoju metu jūsų savivertė patyrė išbandymų.

Kopėčios – jūsų draugai.

Ar jos remiasi į kubą? Jeigu taip – jūsų draugai priklauso nuo jūsų.

O kokios pačios kopėčios, trumpos ar aukštos? Plačios ar siauros? Iš kokios medžiagos – tvirtos ar gražios? Ar jos griežtai vertikalios, ar gulsčios?

Pagal tai, kokias įsivaizdavote kopėčias, galite suprasti tikrą savo santykį su draugais.

Arklys – jūsų svajonių partneris.

Tai, kaip jis atrodo ir elgiasi, apibūdina, koks jums atrodo jūsų svajonių partneris. Tai darbinis arklys ar vienaragis? Ar gražus arklys? Kokios spalvos? Gerai pamąstykite apie šiuos dalykus.

Gėlės – jūsų vaikai.

Gėlių skaičius dykumoje – skaičius vaikų, kiek jums jų iš tiesų reikia. Kiek jų buvo jūsų vaizduotėje? Viena, keletas? Daug?

Galbūt nusprendėte, kad nematote jokių gėlių, jūsų dykuma bevaisė. Tai taip pat daug pasako apie jus.

Audra – jūsų grėsmės.

Koks jūsų santykis su audra? Ar ta audra buvo didelė? Ar griaudėjo griaustinis? Audra buvo šalia ar kažkur toli? Atraskite prasmę visame tame, ką įsivaizdavote.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.