Ką moteriai daryti, kad vyras nuo jos nepabėgtų?

Labai daug moterų nesupranta, kodėl nesugeba išlaikyti santykių su vyrais, nes jie jas palieka: vieni dingsta be pasiteisinimų, kiti paaiškina, kad nesutampa charakteriai, treti neslepia, kad jiems geriau su kita.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2016, 2:35 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 4:59 PM

„Tūkstančiai moterų Lietuvoje yra vienišos ir svajoja apie savo princą. Tik jos nesupranta, kad daugelis jų santykių nutrūko dėl netinkamo elgesio su vyrais. Žinant keletą esminių dalykų apie vyriškąją psichologiją, galima pakoreguoti savo santykius su jais“, – dėsto psichologas Tomas Lagūnavičius.

Pasirodo, nuobodus seksas nėra toks baisus kaip nuobodus pokalbis. Jei vyras neranda bendrų temų su moterimi, tik laiko klausimas, kada ji bus palikta.

„Nuolatinį susierzinimą ir blogą nuotaiką vyrai atleidžia dar sunkiau nei nuobodulį. Moterys dažnai mano, kad vyras mūras privalo išspręsti visas jų problemas ir kasdien klausytis, kaip joms kas nors nepavyko. Jums barnis gali būti eilinis, o jam paskutinis lašas. Vyras dažnai tyli, kad nesukeltų didesnio konflikto, bet tai nereiškia, kad jie sutinka su jumis“, – paaiškina psichologas.

Anot jo, didžiausia moterų klaida, kad jos vertina vyrus pagal save: „Mes tikrai iš kitos planetos, mes tikrai viską suprantame kitaip ir su mumis elgtis moteriškai tikrai negalima.“

Kaip su vyrais rasti bendrą kalbą? Ką daryti, kad neatbaidytum simpatiško kandidato į vyrus? Kaip sudominti jį laiką leisti tik su tavimi – visi atsakymai virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.