Kaip teisingai formuluoti norus, kad jie išsipildytų?

Papasakosiu, kaip reikia teisingai suformuluoti norą, kurį ruošiatės pasiųsti į erdvę, kad jis išsipildytų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Luka de Luna (transformacijos.lt)

Jan 31, 2016, 3:10 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 5:06 PM

Norai turi būti užsakomi po vieną

Paprastai žmonės nori turėti daug pinigų, pavyzdžiui sako: „Noriu milijono“  ir toliau sau mąsto: „Už pusę nusipirksiu namą, tada automobilį, už kitus – drabužių“ ir panašiai. Išeina taip, kad tame viename neapibrėžtame nore slypi dar keletas nelabai apibrėžtų norų. Galiausiai tai tiesiog neapibrėžtos svajonės, kurios neišsipildo dėl to, kad neteisingai formuluojamos.

Reikia visus tuos norus išskaidyti atskiromis dalimis.

Noras neturi būti priemone kitiems norams išpildyti

Skaidome viską labai detaliai: milijonas – namui, automobiliui ir drabužiams. Toliau dirbame su kiekvienu atskirai: kam man namas? Nes noriu gyventi atskirai nuo tėvų arba noriu gyventi gamtos apsuptyje. Arba pasirodyti prieš draugus, kad sutilptų visi mano giminės ir panašiai. Lukštename toliau: kodėlreikia gyventi atskirai nuo tėvų? Nes noriu daugiau nepriklausomybės ar savarankiškumo. Ir vėl klausimas: kam man tas savarankiškumas? Tam kad...

ir taip klausinėjame savęs tol, kol pajusite jausmą – štai tas jausmas ir bus išfiltruotas tikrasis pradinis noras.

Norai turi sukelti tik jausmus, o ne mintis apie naujus norus, kurie išplaukia iš pirminio.

Tai štai, kas gi turi vykti kai jūsų noras išsipildys? Jūs turėsite jausti laimę, pasitenkinimą, malonumą ir panašius jausmus bei emocijas.

Tačiau jei sakote „noriu milijono“, tai tik priemonė. Nebent norite tiesiog turėti pinigų kuriuos laikysite pasidėjęs sekcijoje ir nuo žiūrėjimo į juos patirsite malonumą. Bet tada tiesiog prašykite pinigų, o ne milijono ar dešimties.

O jei norite už juos pirkti namą, kad pasijustumėte nepriklausomu, tai ir norėkite tiesiog būti nepriklausomu.

Jei norite sutikti nuostabų vyrą, kad už jo ištekėtumėte, tai jūsų tikrasis noras yra ištekėti. Tai ir norėkite ištekėti. O jei norite jį sutikti, nes norite su juo beprotiško sekso, tai ir norėkite iškart beprotiško sekso, o ne sutikti vyrą, kad galėtumėte džiaugtis seksu.

Suprantate skirtumą?

Noras turi būti „ekologiškas“

Tai reiškia, kad dėl to, ko jūs norite, negali niekas nukentėti.

Aišku, jei susiklostys taip, jog jūsų išsvajotą namą gausite paveldėdami jį po mylimo giminaičio mirties, tai nebus jūsų kaltė – tiesiog tokiu būdu visata nusprendė viską sudėlioti. Čia kalba ne apie tai, kad jūs turite numatyti visus galimus variantus, o apie tai, kad jūs negalite sąmoningai norėti kažkam blogo.

Kodėl?

Nes net jeigu jūs manote, kad kažkas jums padarė kažką tokio, už ką nusipelnė bausmės, turite suprasti, kad ne visada ir jūsų požiūris ar nuomonė yra visiškai teisinga ir kad jūs negalite būti teisėju ar bausmės vykdytoju. Jūsų tiesa nėra vienintelė tiesa pasaulyje, o Visata mėgsta laidyati bumerangus. Taigi, būkite atsargūs, kad jūsų prasti poelgiai ir prasti norai bei palinkėjimai negrįžtų jums bumerangu. Ko linkėsit, tą patys ir gausit.

Norai turi būti susiję tik su jumis asmeniškai ir neturi liesti trečiųjų asmenų

Dažnai būna taip: noriu, kad mano vaikai…. arba noriu, kad mano vyras….

Deja, tokie norai nesipildo. Nebent tik kaip pozityvaus mąstymo ir kalbėjimo naudojimui skirti pavyzdžiai, tačiau tai nėra tokie norai, kuriuos visata pildys.

Bet galima tai šiek tiek pakoreguoti – įterpiant į noro formuluotę save, kaip laidininką.

Tai atrodys maždaug taip: noriu didžiuotis savo vaiku, kuris puikiai mokosi. Arba: noriu daryti visus buities darbus kartu su savo vyru.

Žodžiu, perkelkite norą į jūsų jausmus, kuriuos pajusite, kai noras išsipildys.

Nebijokite norėti daug

Reikia norėti daug ir dažnai. Netramdyti savo fantazijos ir neriboti savęs. Aišku, greičiausiai visi norai ir neišsipildys, tačiau kuo didesnis buvo noras ir kuo daugiau jų buvo, tuo daugiau ir gausite.

Visatoje realiai nėra jokių apribojimų, visi apribojimai – tik jūsų galvoje ir dėl jūsų fantazijos stokos. Jai nėra skirtumo, ar seną geldą ar naujausią Mercedes pateikti, o jums koks skirtumas, ko užsinorėti, jei nei vienam, nei kitam vis tiek neturite pinigų.

Ir dar keletas papildomų LABAI SVARBIŲ rekomendacijų

Norus reikia paleisti, nereikia prie jų prisirišti ir vis laukti, kada, kada.

Norams nereikėtų uždėti laiko limito, kuris taip pat pririš jus. Noras bus sureikšmintas, dėl to negalėsite jo tiesiog paleisti.

Paleidę norus į erdvę, nepražiopsokite šansų. Žinokite, kad Visata pradės jums siųsti „atsitiktinius“ šansus, nutikimus, susitikimus, žinias, kurie bus skirti norui išsipildyti. Jūsų reikalas juos pastebėti ir nepražiopsoti.

Kai Visata pradės kreipti įvykius reikiama linkme, turite būti atviri permainoms ir naujovei, tam privalėsite paleisti praeitį, kad nebūtumėte prie jos prisirišę ir nestabdytumėte procesų.

Nekurkite savų scenarijų, kaip viskas turi vykti, netrukdykite Visatai ieškoti pačių geriausių jums skirtų variantų.

Pasitikėkite savo jausmais ir intuicija, tai labai svarbu, nors esame pratę pasitikėti protu, todėl pradedantiesiems tai nebus lengva.

Pradėkite nuo smulkių paprastų dalykų, kuriuos lengva ir galima greitai išpildyti. Kad gautumėte daugiau, tenka įsitikinti, kad tai veikia, o dideli norai pildosi ilgiau, todėl nesulaukę jokių požymių galite nusivilti ir prarasti tikėjimą. O tai jau prasti popieriai.

Todėl pradėkite treniruotis nuo trumpų distancijų, kaip ir bet koks mokinys, kuris mokosi nuo mažų dalykų, juk niekas nepradeda nuo monumentų. Tokiu būdu patirsite, kad galite valdyti smulkmenas, pradėsite pasitikėti ir Visata, ir savimi, nes juk jūs viso to – bendrininkas. O kai pradėsite jausti ir užuosti visas galimybes ir net mažiausius ženklus, jau galėsite driokstelėti.

Mažiau pasakokite kitiems apie savo norus, kad jie savo prasta energija ar kaip kitaip nepaveiktų proceso.

Niekada negalvokite norų prastai nusiteikę, nes mintys ir jausmai yra kertinis akmuo.

Turėkite specialią užrašų knygelę, kad nepamirštumėte ir nesusipainiotumėte savo norų labirintuose.

Be to, karts nuo karto peržiūrinėkite ir žymėkitės, kas išsipildė, kas jau pakeliui.

Tai štai, dabar jūsų reikalas norėti tik sau ir tik to, ko tikrai šaukiasi jūsų siela. Visu kitu pasirūpins Visata – todėl ji tokia neaprėpiama, o mes užsiimkime savo gyvenimu ir tikėkime.

Daugiau - transformacijos.lt ir Facebook/Transformacijos

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.