Septyni požymiai, rodantys, kad jūsų santykiams atėjo galas

Vyro ir moters santykiai gali įsiliepsnoti akimirksniu, tačiau atvėsta ir virsta košmaru dažniausiai pamažu. Jūsų dėmesiui – požymiai, kurie turėtų padėti apsispręsti, kad laikas juos nutraukti.

„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2016, 1:28 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 5:19 PM

Svarbiausia – nebijokite nutraukti santykių, kurie jūsų netenkina. Tikriausiai kur nors netoliese yra kitas vyras ar moteris, kurie jus vertins, brangins ir mylės.

1. Jei antroji pusė jus įžeidinėja, meluoja, jeigu jaučiatės nuolat menkinamas, nereikėtų manyti, kad tai tik nelemtas nesusipratimas. Tai akivaizdus požymis, kad santykiai priartėjo prie pabaigos.

2. Įvertinkite savo vaidmenį jūsų santykiuose. Jei matote, kad sunkiausias darbas gula ant jūsų pečių, o partneris ar partnerė tik mėgaujasi jo vaisiais, pats laikas apie tai su juo ar ja pakalbėti arba atsisveikinti.

3. Pagalvokite apie judviejų ateitį. Jeigu partneris pavydus, greitai įsižeidžia, priekabus ir netolerantiškas, paklauskite savęs, ar esate pasirengę pakęsti tokį jo elgesį.

4. Jūsų antroji pusė flirtuoja su kitomis moterimis ar vyrais? Nepasitiki savimi? Tai – ženklas, kad su šiuo žmogumi bus sunku išsaugoti pasitikėjimą vienas kitu ir supratimą.

5. Partneris pamiršta pasveikinti su gimimo diena ir kitomis šventėmis? Tai nereiškia, kad jis turi prastą atmintį. Iš tikrųjų jūs nesate jam svarbiausias žmogus gyvenime.

6. Ar partneriui išėjus kas kartą pajuntate palengvėjimą? Tai daug ką pasakantis ir nieko gero nežadantis signalas.

7. Jis pažada paskambinti ir pamiršta? Paskiria pasimatymą ir vėluoja arba paskutinę akimirką atideda pasimatymą kitam kartui? Būkite sąžiningi sau ir pripažinkite: jis jūsų nemyli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.