Kaip „pakabinti“ patikusį vaikiną? 5 praktiškos idėjos

Ką daryti, jei prieš jus stovi simpatiškas vaikinas, o jūsų galvoje lyg tyčia nė vienos naudingos idėjos? Siūlome pasinaudoti patarimais.

Daugumai vaikinų patinka merginos, turinčios humoro jausmą.<br>123rf nuotr.
Daugumai vaikinų patinka merginos, turinčios humoro jausmą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 13, 2016, 11:39 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 5:44 AM

1. Prieikite prie vaikino ir paprašykite parodyti ranką. Paskui įdėmiai apžiūrėkite delną ir pasakykite, kad jis netrukus susipažins su simpatiška nepažįstamąja. Toliau burkite pasinaudodama savo fantazija.

Jei vaikinas pats susipras, kad tai buvo užuomina, jis turėtų pratęsti pažintį. Jei taip ir stovės it mietą prarijęs, reikėtų paprašyti, kad „susimokėtų“ už būrimą, t.y. paprašykite jo telefono numerio.

2. Daugumai vaikinų patinka merginos, turinčios humoro jausmą. Pasinaudokite tuo. Prieikite prie vaikino ir rimtu veidu paklauskite: „Ar turi kompasą?“ Žinoma, jis turėtų nustebti ir sutrikti. Tačiau nelaukiant, kol jis ką nors pasakys, reikėtų pateikti jam kitą klausimą: „O lyną turi?“ Jis ir vėl nustebs.

Po to iš karto užduokite trečią klausimą: „Bet telefono numerį tikrai turi?“ Tuo metu valiūkiškai nusišypsokite, bet nesijuokite. Vaikinas būtinai įvertins jūsų humoro jausmą ir originalumą.

3. Atsistokite greta vaikino ir pradėkite knaisiotis savo rankinėje. Apsimeskite, kad reikia ką nors labai greitai surasti. Tada giliai įkvėpkite ir priėjusi prie vaikino paklauskite: „Ar galėtumėte savo telefonu paskambinti mano telefono numeriu?“

Vaikinas turėtų padėti simpatiškai nepažįstamai merginai ir surinkti jos telefono numerio skaičius. Telefonui pradėjus skambėti rankinėje ir galų gale jį „atradus“, galima pratęsti pokalbį su patikusiu vaikinu. Blogiausiu atveju jūs jau turėsite jo telefono numerį.

4. Jei norite susipažinti su protingu ir apsiskaičiusiu jaunu vyru, tai galima padaryti bibliotekoje. Užtenka prieiti prie vaikino (iš anksto atkreipus dėmesį, kad jis skaito) ir paprašyti padėti susirasti knygą ar žurnalą.

Žinoma, būtų nuostabu, jei jūs bent šiek tiek susigaudytumėte jus dominančia tema. Tada užmegzti pažintį bus vieni niekai.

5. Jei jus sužavėjęs vaikinas vienišas sėdi ant suolelio, prieikite, atsisėskite greta, pasisveikinkite ir pradėkite pokalbį. Pasakokite apie save taip, tarsi jūs jau būtumėte susipažinę anksčiau.

Kai tik jis leis suprasti, jog pirmą kartą jus mato, nusistebėkite ir paklauskite: „O ar tu ne... (ir pasakykite bet kurį vardą)?“ Jis, suprantama, pasakys, kad tai ne tas žmogus. Tada pasakykite jam, kad susipažinote su vaikinu internete ir susitarėte susitikti būtent šioje vietoje. Tolesnio pokalbio temų neturėtų trūkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.