Kaip atrodo jūsų laikrodis? Štai ką tai sako apie jus

Jūsų nešiojamas laikrodis gali nemažai atskleisti apie jūsų asmenybę. Ar jis su romėniškais skaitmenimis? Labiau primena papuošalą, nei praktišką daiktą? O gal iš viso nenešiojate laikrodžio? Visa tai – labai iškalbinga.

Laikrodis su žymėmis vietoj skaičių.<br>123rf nuotr.
Laikrodis su žymėmis vietoj skaičių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2016, 2:11 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 8:59 AM

Madingas laikrodis

Jeigu ant jūsų laikrodžio puikuojasi garsaus dizainerio vardas ar firminis ženklas – jūs, ko gero, pasižymite elegancija, kruopštumu ir mėgstate, kad viskas būtų savo vietose.

Keistas laikrodis

Kai kurie laikrodžiai turi du ciferblatus, rodo Mėnulio fazes ir t.t. Tokių laikrodžių savininkai paprastai yra žaidybiškai nusiteikę, daug juokiasi, mėgsta azartą – vienu žodžiu, neskuba atsisveikinti su charakterio bruožais, būdingais vaikams.

Brangus laikrodis

Jeigu laikrodis auksinis ar kitaip prabangus – vadinasi, jūs mėgstate ir mokate dirbti. Esate organizuotas žmogus ir, panašu, pasirinktoje srityje daug pasiekiate.

Laikrodis kaip papuošalas

Jeigu jums patinka laikrodžiai, įmontuoti į pakabukus ar žiedus – jūs, ko gero, kompanijos žmogus, nepraleidžiantis nė vienos progos paplepėti.

Aukštosios technologijos

Tai laikrodžiai su mikrokalkuliatoriais, neįprastais žadintuvais, elektroninėmis užrašinėmis ir pan. Tokių laikrodžių savininkams būdingas dalykinis mąstymas, jie greitai pavargsta nuo monotoniško darbo.

Laikrodis su romėniškais skaitmenimis

Jūs mėgstate klasikinę muziką, gerus restoranus, esate gana konservatyvūs ir kruopščiai renkatės drabužius. Jūsų skiriamasis bruožas – punktualumas.

Laikrodis su žymėmis vietoj skaičių

Jūs puikiai žinote, ko norite iš gyvenimo, turite aštrų protą ir nepajudinamus įsitikinimus.

Neturite laikrodžio

Jums nebūdingas tingumas. Esate iš tų žmonių, kurie gali atsikelti vidury nakties, kad užsiimtų kokiu nors įdomiu dalyku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.