Paulius Skruibis palieka Jaunimo linijos vadovo postą

Psichologas Paulius Skruibis traukiasi iš Jaunimo linijos vadovo pareigų. Nemokamą psichologinę pagalbą telefonu ir elektroniniu paštu teikiančios organizacijos direktorius apie tai pranešė savo „Facebook“ paskyroje, sakydamas, kad „Jaunimo linija“ ieško naujo vadovo

P.Skruibis Jaunimo linijai vadovavo nuo 2011 m.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
P.Skruibis Jaunimo linijai vadovavo nuo 2011 m.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2016, 11:55 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 11:57 PM

„Taip, taip, savo misiją jaučiuosi atlikęs ir dabar ieškau pamainos. Mano tikslas buvo sukurti stiprią ir sėkmingai veikiančią savarankišką organizaciją. Prieš penkis metus tai atrodė didelis iššūkis, ir iš tikrųjų toli gražu nebuvo labai paprasta.

Tačiau labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, ką pavyko pasiekti kartu su visais savanoriais, darbuotojais ir valdyba: dabar Jaunimo linijoje yra kur kas daugiau savanorių, mums gerokai lengviau prisiskambinti, išoriniai kokybės tyrimai ir jaunų žmonių apklausos rodo, kad teikiame kokybišką pagalbą, turime gerai sutvarkytą valdymo sistemą ir esame žinoma bei gerbiama organizacija. Aš pats gavau gerą vadovavimo krikštą, supratau, kad galiu tai daryti ir visai neblogai sekasi.

Bet nenoriu pamiršti, kad esu ir psichologas, ne tik vadovas. Todėl dabar noriu skirti daugiau laiko kitoms veikloms – konsultavimui, dėstymui, moksliniams projektams. Jaunimo linijos nepaliksiu – toliau tęsiu savanorišką darbą valdyboje ir, manau, tikrai galėsiu būti naudingas organizacijai, kurios idėja labai tikiu jau daugiau nei dvidešimt metų. Taigi, dabar norime surasti žmogų, su kuriuo Jaunimo linija galėtų būti dar sėkmingesnė organizacija, padedanti tūkstančiams jaunų žmonių Lietuvoje“, – rašė P.Skruibis.

Jaunimo linija savo veiklą pradėjo 1991 m. vasario 16 d., kai psichologė dr. Kristina Ona Polukordienė subūrė pirmąją savanorių grupę Vilniuje ir apmokė ją teikti emocinę paramą telefonu.

P.Skruibis Jaunimo linijai vadovavo nuo 2011 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.