12 tobulo vyro bruožų – jokiu būdu tokio nepaleiskite

Nors visi žmonės kaip žmogiškos būtybės yra lygūs, vis dėlto tam tikros jų savybės daro juos išskirtiniais. Tobulas vyras – šiandien itin retas egzempliorius. Merginos, jeigu sutikote tokį – branginkite ir nė už ką nepaleiskite.

Vyrai rūpinasi tais, kuriuos myli.<br>123rf nuotr.
Vyrai rūpinasi tais, kuriuos myli.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-05 10:39, atnaujinta 2017-05-30 11:30

Štai 12 bruožų, kurie rodo, kad sutikote tobulybę.

1. Kai jis žiūri į jus, jis tikrai žiūri į jus.

Jeigu vyras žiūri jums tiesiai į akis, lyg sukurdamas nematomą vamzdį, sujungiantį jus abu – jis iš tikrųjų bando įžiūrėti jūsų sielą.

Jis bando susidaryti vaizdą apie žmogų, kuris slypi už jūsų akių. Jis nori suprasti jūsų tikrąją esmę, tai, kas jus daro tokią, kokia esate. Jis nori suprasti, ar jo siela jausis komfortiškai šalia jūsiškės.

Faktiškai toks žvilgsnis – meilės prisipažinimas. Ypač, jeigu jūs sugaunate jį, nukreiptą į save, kiekvieną dieną. Jeigu vyras žiūri į jus tokiu žvilgsniu – laikykite, kad jums labai pasisekė.

2. Jis – geras žmogus; tai ne smulkmena.

Vyrai paprastai yra itin agresyvūs padarai. Jie visada stengiasi save pastatyti aukščiau kitų. Taip pat yra bevalių vyrų, kurie bet kokia kaina vengia atsakomybės ir konfrontacijos. Ir jums reikėtų laikytis kuo toliau nuo šių abiejų tipų vyrų.

Bet yra tipas vyrų, kurie įsigudrina suderinti savyje stiprias lyderio savybes su užuojauta ir dvasine šiluma. Tai vyrai, kurie moka mylėti visa širdimi, bet tuo pačiu būna ypač agresyvūs ir žiaurūs kovoje. Jie nepradeda kovų, bet jas užbaigia.

Jeigu vyro charakteryje susijungia ir jėga, ir užuojauta, niekada jo nepaleiskite.

3. Jis dirba dėl savo sėkmės.

Kad galėtum gerai gyventi, reikia pasiekti profesinės sėkmės. Nebūtinai reikia tapti milijonieriumi ar pasaulio čempionu, bet jeigu gyvenime bus mažai sėkmių, jūs negalėsite didžiuotis savo gyvenimu.

Sėkmė, kaip ir viskas gyvenime, turi ilgą ir vingiuotą kelią. Kad pasiektum savo, reikia kantrybės ir atkaklumo. Turto paradoksas: kuo lėčiau judėsi link tikslo, tuo didesnė tikimybė, kad jį pasieksi. Jeigu šalia jūsų vyras, kuris suvokia šią tiesą pasąmonės lygmenyje, vertinkite jį kaip didžiausią brangenybę, kokią turite.

4. Jo svajonės labai ambicingos, bet jis tvirtai stovi ant žemės.

Kokia moteris nenorėtų viename asmenyje gauti ir svajotoją, ir kuklų realistą? Tai, ko gero, kiekvieno vyro idealas: jis nori pasiekti žvaigždes, bet supranta, kad kol kas gali gauti tik mėnulį.

Tačiau jis neleis, kad kas nors jam sutrukdytų realizuoti savo ambicijas. Ir neleis, kad jo ego trukdytų jam mėgautis savo tarpinėmis sėkmėmis.

Tokie vaikinai niekada nesiliauja darę visko, kas įmanoma, kad pagerintų savo gyvenimą – ir savo, ir partnerės. Ir jie niekada nežada to, ko neturi galimybės jums duoti.

5. Jis moka gaminti.

Būkime sąžiningi. Vyras, kuris žino, ką reikia daryti virtuvėje – labai seksualu.

Seksualiau už tai gali būti tik vyras, kuris gamina pagal savus receptus ir visada renkasi sveiką maistą.

6. Jis fiziškai aktyvus.

Jo fizinis aktyvumas, greičiausiai, vienais ar kitaip jį daro fiziškai patrauklų. Tai banalu, bet kur kas paprasčiau reguliariai norėti vyro, kuris reguliariai rūpinasi savimi ir su savimi dirba.

Turėkite omenyje, kad visi žmonės savo seksualumo viršūnę pasiekia jaunystėje. Jeigu jūsų vaikinas išlieka fiziškai aktyvus sulaukęs 30-35 metų, kas gali būti geriau?

7. Jis pasitiki savimi, bet nėra pasitikintis mulkis. Jis truputį įžūlus, bet ne per daug.

Jeigu radote intelektualų, išmintingą, bet tuo pačiu šiek tiek šiurkštoką vyrą, jis tikrai vertas tapti jūsų laimės saugotoju. Suprantama, kol jis ne per daug įžūlus su jumis.

Šiek tiek įžūlūs vyrai išties traukia moteris, bet tik iki tol, kol pasitikėjimas savimi neperauga į perdėtą užtikrintumą.

Mes biologiškai užprogramuoti taip, kad vertintume jėgą visose jos apraiškose.

8. Jis turi unikalią savybę priversti jus juoktis ir šypsotis.

Jeigu draugaujate su vaikinu, kuris nesugeba jūsų prajuokinti ar pakelti nuotaikos sunkią minutę, nutraukite santykius dabar pat. Reikia būti sąžiningai pačiai sau – gyventi su vyru, neturinčiu humoro jausmo, bus labai sunku.

Kuo dažniau jūs raitotės iš juoko šalia savo vyriškio, tuo geriau.

9. Jis sako jums, kad myli, bet jūs ir be žodžių jaučiate, kad tai tiesa.

Žodžiai turi didelę reikšmę. Tačiau poelgiai svarbesni už bet kokius pareiškimus, idėjas, koncepcijas ir ketinimus. Dėl visko, kas yra svarbu, reikia eikvoti laiką ir pastangas. Todėl ir vyrus reikia vertinti pagal jų poelgius, ne žodžius.

Žinoma, yra puiku, kai vyras sako jums, kad jus myli. Nes visiems malonu tai girdėti. Bet dar geriau, kai jo poelgiai kalba patys už save. O jūs niekada neabejojate, ar jis jus iš tikrųjų myli.

10. Dėl taikos jis pasiruošęs atsisakyti paskutinio argumento.

Žmonės ginčijasi. Poros ginčijasi. Ir kiekvienas partneris visada turi savo argumentų rinkinį. Ginče kiekvienas žmogus nori nugalėti, nes pergalė mus verčia jaustis geriau, labiau pasitikėti savimi. Štai kodėl mes paprastai iki galo laikomės savo, netgi pakenkdami sau ir santykiams.

Deja, nuginčyti savimi užtikrinto vyro paprastai neįmanoma. Bet jeigu jūsų vyras pasirengęs užbaigti ginčą dar prieš jį laimėdamas, tai reiškia, kad meilė jam svarbiau už tiesą. Argi tai ne nuostabu?

11. Kaskart, kai jums reikia pagalbos rankos, jis jums ją ištiesia.

Ir vėl – veiksmų ir konkrečių poelgių reikšmės neįmanoma pervertinti. Meilė vyrams – tai kur kas paprastesnis ir suprantamesnis jausmas, nei moterims. Vyrai rūpinasi tais, kuriuos myli. Jie padeda jiems. Ir daro viską, kas įmanoma, kad jie būtų laimingi. Taškas.

12. Be jūsų jis nesavas; jūs jau tapote jo dalimi, todėl jis nori tapti jūsų dalimi.

Kai vyras myli moterį, jis nori, kad ji visa jam priklausytų. Ir kalbama ne apie jos kūną, o jos protą. Tikras vyras pasiruošęs nertis iš kailio, kad tik įsitikintų, kad moteris apie galvoja šiek tiek dažniau, nei visada. Štai kodėl jam svarbu būti dalimi to, ką ji myli, ką laiko svarbiu ir kuo tiki.

Kai vyras myli moterį, jis suvokia visas mažas jos gyvenimo detales kaip savo. Jos keičia jo pasaulėžiūrą.

Viskas, kas svarbu jai, tampa svarbu ir jam. Jis pasiruošęs prisitaikyti prie savo moters įpročių, keistis.

Jūsų gyvenimo vyras jus myli taip stipriai, kad yra pasiruošęs sudraskyti pasaulį į gabalus, kad tik jis atitiktų jūsų lūkesčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.