7 taisyklės, kaip priversti vyrą iš naujo jus įsimylėti

Vyrų ir moterų santykiuose daug kas priklauso nuo moters elgesio ir prioritetų. Būna, kad pora susituokusi jau daug metų, bet vyras į žmoną, lyg draugystės pradžioje, žiūri įsimylėjusiomis akimis. Norite, kad ir jums taip būtų? Tuomet priverskite vyrą kiekvieną dieną iš naujo jus įsimylėti.

Įsimylėti savo vyrą visų pirma turite ir pati.<br>123rf nuotr.
Įsimylėti savo vyrą visų pirma turite ir pati.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2016, 11:46 AM, atnaujinta May 26, 2017, 6:35 AM

Įsimylėti savo vyrą visų pirma turite ir pati. Nesitikėkite rezultato iš karto. Pradžioje priimkite sąmoningą sprendimą pastebėti ne jo trūkumus, o gerąsias puses. Ir keiskite savo elgesį, vadovaudamasi keletu paprastų taisyklių.

1. Nepamirškite asmeninės erdvės. Suteikite vyrui galimybę vienam pabūti su tuo, kas jį domina. Tą laiką skirkite sau ar draugėms. Kiekvienas turi teisę į asmeninę erdvę. Kiekvienas žmogus turi turėti gabalėlį gyvenimo, kuris skirtas jam vienam.

2. Įveskite tradicijas. Vakarais – vakarienė, sekmadieniais – išėjimas kur nors, bučinys išeinant iš namų ar grįžus iš darbo. Svarbiausia – kad tradicija būtų vienijanti ir primintų jums, kad vienas kitam esate ne tik vyras ir žmona, jūsų vaikų tėtis ir mama, bet ir mylintys vyras ir moteris.

3. Galvokite apie save. Jūs turite turėti jėgų ir energijos. Ją suteikia miegas, rūpinimasis išvaizda, baseinas, mėgstamas užsiėmimas, geros knygos ir susitikimai. Sekite savo racioną ir gyvenkite sveikai. Tai – ne užgaida, o būtina sąlyga. Juk laiminga moteris laimingais padarys ir vyrą bei vaikus.

4. Kad išsaugotumėte potraukį, nežeminkite vyro. Pažemintas vyras moters akyse tampa seksualiai nepatrauklus.

5. Sudarykite sąrašą dalykų, kurie patinka jūsų vyrui. Kartais darykite jam staigmenas, lepinkite mėgstamais daiktais.

6. Įvertinkite visas geras sutuoktinio frazes ir poelgius. Kalbėkite trumpai, bent vienu sakiniu: „Genialu, puiku, kaip tau tai pavyko?“ Patikėkite, per dieną atsiras pakankamai priežasčių pasakyti porą gerų žodžių. Vyrams reikia pagyrimų. Tai jiems – lyg moteriai rožių puokštė ar dėžutė saldainių. Jūs juk neatsisakytumėte tokios dovanėlės. Juk tai – dėmesio ir meilės ženklas. O dar dažniau kartokite: „Tu teisus!“

7. Vilkėkite tai, kas patinka vyrams. Tai yra, kas pabrėžia jūsų skirtumus. Kad ir kaip banaliai tai skambėtų, kalbama apie sijonus, ilgus plaukus, gėles, papuošalus ir skrybėles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.