10 ženklų, liudijančių, kad jūsų meilė baigėsi ir laikas skirtis

Kai esate įsimylėję, visas pasaulis atrodo gražus, lyg pro rožinius akinius. Tuomet jaučiatės apsvaigusi nuo laimės ir norite, kad visi apie tai žinotų. Kai širdį užvaldo jausmai, atrodo, kad ši laimė truks amžinai, tačiau dažnai gyvenimas pateikia kitokį scenarijų.

Šie 10 požymių padės jums suprasti, ar jūsų jausmai visiškai išblėso.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Šie 10 požymių padės jums suprasti, ar jūsų jausmai visiškai išblėso.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2016, 10:55 PM, atnaujinta May 22, 2017, 11:52 PM

Kai aistra išblėsta, niekas nenori garsiai apie tai skelbti. Ilgai trunkančiuose santykiuose tenka įveikti nemažai sunkumų, tad tampa iš tiesų sunku suprasti, kada meilės ugnis visiškai užgeso.

Jei jūsų vidinis balsas kužda, kad artėja santykių pabaiga, šie 10 ženklų padės jums tuo įsitikinti.

1. Partneris jus nuolat erzina

Kiekvienuose romantiniuose santykiuose ateina laikas, kai partneriai ima vienas kitam įkyrėti. Tai yra visiškai normalu, nebent jus erzina viskas, ką daro jūsų išrinktasis. Tokia savijauta gali reikšti, kad jūsų jausmai visiškai išblėso.

2. Žvalgotės į kairę

Santykių pradžioje, užplūdus stipriems jausmams, jūs net nepastebėdavote kitų vyrų, o tuo labiau jų neieškodavote. Tad jei dabar pagaunate save vis žvilgčiojant į kitus vaikinus, jūsų santykiams tai – raudona vėliava.

Jei kaskart eidama su draugėmis į miestą, pėdindama į parduotuvę ar internete negali akių atitraukti nuo kitų vyrų, būtų verta permąstyti savo draugystę. Tiesiog atkreipti dėmesį į patrauklų vyriškį yra viena, tačiau jei nuolat žvilgčiojate kitur, reiškia, kad jūsų širdis linksta kitur.

3. Nebejaučiate fizinės traukos savo partneriui

Kai esate beprotiškai įsimylėję, negalite atplėšti rankų nuo savo partnerio. Tačiau išblėsus meilei dingsta ir trauka. Jūs imate ieškoti pasiteisinimų, kad netektų su juo suartėti, ar imate aiškinti, kad nemėgstate bučiuotis viešumoje. Trumpai tariant, jei imate vengti intymumo su savo vyru, visi ženklai liudija, kad meilė greičiausiai išnyko.

4. Nebedžiugina susitikimai

Vėlgi, draugystės pradžioje jūs be galo džiaugdavotės leisdama laiką kartu su savo vaikinu ir nuolat jo pasiilgdavote. Taip pat, visiškai normalu, kad bėgant laikui toks stiprus jaudulys nuslūgsta. Tačiau jei jūs imate ilgėtis pilve skraidančių drugelių, o savo partneriui visiškai nieko nejaučiate, greičiausiai ir iš jūsų meilės jau nieko neliko.

5. Nustojote mylėtis

Jei seksas paliko jūsų miegamąjį, dažnai tai reiškia, kad meilė paliko jūsų širdį. Lytiniai santykiai gali suartinti porą. Tad seksualiniame gyvenime užslinkus žiemai gali atrodyti, kad jus skiria vandenynai. Jei nebejaučiate poreikio intymumui ir traukos savo partneriui – meilė jūsų širdyje, matyt, užgeso.

6. Daugiau dėmesio skiriate sau, nei santykiams

Jei planuodama pagalvojate tik apie save ir mastote apie ateitį, kurioje esate viena, pasąmonėje tikriausiai suvokiate, kad nebesate įsimylėjusi.

Paklauskite savęs, ar ką nors planuodama pagalvojate apie savo vyro norus ir poreikius. O galbūt jau pamirštate apie jo mintis ir jausmus? Jei atkreipsite į tai dėmesį, geriau suprasite, ką jam jaučiate.

7. Laiką leidžiate kartu, tačiau tai – nedžiugina

Nieko gero nežada, jei vaikinas tapo jūsų geriausiu ir vieninteliu draugu. Yai, kad poros tampa ir artimiausiais bičiulais, yra įprasta. Tačiau jei geriausio draugo vaidmuo užgožia romantinio partnerio, gali reikšti, kad santykių ugnis blėsta.

Paklauskite savęs, ar jūs vis dar mylite jį kaip vyrą, ar labiau vertinate jo draugystę.

8. Mieliau praleistumėte laiką su kuo nors kitu

Jei visą laisvalaikį praleidžiate su draugais ar bendradarbiais, greičiausiai jausmai partneriui jau paliko jūsų širdį. Gali būti sunku tai pripažinti, tačiau jei anksčiau praleisdavote visą laiką kartu, o dabar mieliau atsipalaiduojate be jo – atėjo metas pažvelgti realybei į akis.

9. Jaučiate, kad kažko trūksta

Išties sunku paaiškinti, kaip išblėsta įsimylėjimas. Nelengva rasti ir žodžius, kurie galėtų apibūdinti šį jausmą. Turbūt taikliausia būtų pasakyti, kad ima kažko trūkti.

Galbūt jūs imate ilgėtis jau prabėgusių laikų ar svarstyti, koks dabar būtų gyvenimas, jei būtumėte pasirinkusi kitokį kelią.

Šis tuštumos jausmas reiškia, kad jau esate pasiruošusi toliau gyvenimo keliu žingsniuoti be jo.

10. Begaliniai pykčiai

Kai esate įsimylėję ir pilve skraido drugeliai, net ir menkiausias kivirčas gali atrodyti, kaip pasaulio pabaiga. O jei pykstatės visą laiką, situacija jau gali būti nepataisoma.

Pykčiai yra įprasta gyvenimo ir santykių dalis, bet jei nebegalite prisiminti dienos be ginčų, matyt, atėjo laikas atmerkti akis.

Jei esate pasiruošusi atkurti santykius ir vėl įkaitinti meilės ugnį – pirmyn. Kitu atveju, metas paspausti rankas ir leistis ieškoti tikrosios gyvenimo laimės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.