Paaiškėjo, kas „Jaunimo linijoje“ pakeitė vadovą Paulių Skruibį

Birželio 9-ąją darbą pradeda nauja paramos fondo „Jaunimo linija“ vadovė Agnė Mažvilaitė. Ji „Jaunimo linijos“ vairą perima iš jau 20 metų šioje tarnyboje dirbančio Pauliaus Skruibio.

Agnė Mažvilaitė.<br>„Jaunimo linijos“ nuotr.
Agnė Mažvilaitė.<br>„Jaunimo linijos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2016, 10:38 AM, atnaujinta May 22, 2017, 9:01 AM

„Prieš penkerius metus pradėjome trijų atskirų emocinės paramos jaunimui tarnybų pertvarkymą į vieną savarankišką organizaciją. Šiandien galiu užtikrintai pasakyti, kad tikslus pasiekėme.

Palieku tvirtą ir gyvybingą organizaciją, kurioje dirba daugiau nei 300 savanorių, yra profesionali darbuotojų komanda. Teikiame kokybišką ir žymiai labiau prieinamą emocinę paramą, nei kada nors anksčiau.“, – teigia P. Skruibis.

Naująją vadovę išrinko „Jaunimo linijos“ valdyba. Agnės kandidatūra sulaukė ir savanorių atstovų pritarimo. Naujo vadovo paieškose „Jaunimo linijai“ talkino „Primum Esse“.

A. Mažvilaitė yra baigusi magistro studijas ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, turi daugiau nei 10 metų vadovavimo ir lyderystės patirtį, dirbo informacinių technologijų mokymų organizavimo srityje, savanoriavo pal. J. Matulaičio parapijoje, domisi psichologija.

„Dabar atsirado galimybė suderinti vadovavimo patirtį ir psichologiją, – sako ji ir džiaugiasi pradedanti darbą „Jaunimo linijoje“, – Kasdien po truputį vis labiau pažįstu organizaciją ir man labai patinka tai, ką randu“.

Paulius Skruibis lieka paramos fondo „Jaunimo linija“ dalininku ir toliau tęs veiklą „Jaunimo linijos“ valdyboje.

Apie „Jaunimo liniją“:

Paramos fondas „Jaunimo linija“ yra nevyriausybinė savanoriška organizacija, teikianti nemokamą emocinę paramą jaunimui. „Jaunimo linijos“ savanoriai atsiliepia vidutiniškai į pustrečio šimto skambučių per dieną. 2015 metų pabaigoje tarnyboje dirbo 327 savanoriai ir 7 darbuotojai. 2015 m. atliktos apklausos duomenimis į „Jaunimo liniją“ bent kartą kreipėsi beveik kas dešimtas Lietuvos gyventojas iki 30-ies metų amžiaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.