Žinią moterims skleis rožiniu pašto ženklu

Socialinis projektas „Trys seserys“ jau turi reprezentacinį pašto ženklą. Šį projektą moterims kurianti įmonė VŠĮ „Atsakingas verslas“ pradėjo bendradarbiavimą su Lietuvos paštu, kuris verslo įmonėms ir organizacijoms suteikia unikalią galimybę – sukurti ir išleisti pašto ženklą su pageidaujamu atvaizdu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2016, 6:19 PM, atnaujinta May 21, 2017, 4:12 PM

„Esame pirmasis socialinis projektas ir socialinis verslas Lietuvoje, pasinaudojęs šia unikalia Lietuvos pašto teikiama galimybe. Nuo šiol visi mūsų siuntiniai Lietuvos teritorijoje bus siunčiami su rožiniu „Trijų seserų“ pašto ženklu, – džiaugiasi projekto „Trys seserys“ kūrėja Rima Olberkytė-Stankus. – Per savaitę net keliolika siuntinių iš mūsų socialinės erdvės Vilniuje iškeliauja moterims į pačius įvairiausius šalies miestus, labai tikimės, kad ateityje siuntiniai į užsienį taip pat keliaus pažymėti rožinės spalvos logotipu ir taip skleis žinią pasauliui apie mūsų projektą moterims.“

Kol kas reprezentaciniai pašto ženklai, kurių nominali vertė siekia 0,39 euro, gali būti naudojami vietoje įprastų pašto ženklų siunčiant laiškus Lietuvos teritorijoje.

„Įmonių ir organizacijų, kurioms Lietuvos paštas išleidžia individualius reprezentacinius pašto ženklus, gretos tampa vis didesnės. Plačiai po visą šalį pasklindančios siuntos, ant kurių puikuojasi įmonei individualiai išleistas pašto ženklas, yra išskirtinė priemonė ne tik pristatyti savo organizaciją, bet ir įamžinti jos puoselėjamas vertybes“, – pažymi Lietuvos pašto Pašto ženklų leidybos departamento vadovas Ervinas Vaišnoras.

Verslo įmonės ar organizacijos pasižiūrėti, kaip atrodytų, ir pamėginti susikurti su savo pageidaujamu atvaizdu reprezentacinį pašto ženklą gali internetiniame tinklalapyje www.manopastozenklas.lt.

Dar viena svarbi ir gera birželio žinia „Trijų seserų“ sekėjoms – šio mėnesio 20 dieną Klaipėdoje, mados ir verslo centre „Herkaus galerija“, duris atvers antroji socialinė erdvė moterims, kurioje – labdaros krautuvėlė, seminarų erdvė ir biblioteka moterims. Rožinis „Trijų seserų“ pašto ženklas atkeliaus ir į Klaipėdą.

Per penkiolika projekto „Trys seserys“ gyvavimo mėnesių suorganizuoti net 72 nemokami seminarai Vilniaus, Ukmergės, Marijampolės, Vilkaviškio, Šakių ir Rokiškio krašto moterims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.