12 priežasčių, kodėl vasarą verta mėgautis vienatve

Meilei visiškai nesvarbu, koks metų laikas, tačiau kai kurie sezonai tiesiog tinkamesni mėgautis laisve ir vienatve. Kai už lango tamsu ir spaudžia speigas, be galo malonu šalia jausti kito žmogaus šilumą, bet vasarą, kai nesinori būti namuose, kai prisimename, koks jausmas basomis lakstyti ant žolės, ir norime bendrauti su visu pasauliu, laiką leisti be antrosios pusės gali būti net labai linksma, rašo „The Cosmopolitan“.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Vasara – puikus metas mėgautis vienatve.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vasara – puikus metas mėgautis vienatve.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 14, 2016, 5:19 PM, atnaujinta May 18, 2017, 9:39 PM

Žinoma, tai nereiškia, kad vos atšilus reikia mesti partnerį per bortą, tačiau šios 12 priežasčių gali jus suvilioti pasielgti būtent taip.

1. Vasarą daug lengviau megzti pažintis

Šiuo metų laiku oras tiesiog nuostabus, todėl parkuose, paplūdimiuose ir baruose šurmuliuoja gausybė įdomių žmonių, su kuriais galima flirtuoti. Gavę tiek daug vitamino D visi spinduliuoja puikia nuotaika, tad užmegzti pažintį labai lengva. Kam save varžyti, kai galima mėgautis pažintimis?

2. Jei esate vieniši, galite užmegzti karštą atostogų romaną

Kas gi nėra pasvajojęs apie ugningą pažintį su žmogumi, kurį pažinosite tik savaitę kokioje nors egzotiškoje vietovėje? Ne be reikalo tiek daug knygų ir filmų vaizduoja karštus vasaros romanus.

3. Galite su niekuo nesitardami spontaniškai išvykti atostogų su draugais

Ilgi vasaros savaitgaliai tiesiog tobulai tinka spontaniškoms išvykoms su draugais. Kas gi jus gali sustabdyti? Na, jei turite partnerį, teks jo paklausti, ar neturite kitų planų, ir atsiklausti, ar jis neprieštarauja, kad kelias dienas ūšite mieste.

4. Visi, taip pat ir jūs, vasarą atrodo karštai

Tuos kelis vasaros mėnesius esate labiau įdegę, aktyvesni ir iš esmės atrodote geriau, be to, jaučiatės laimingesni. Nagana to, žmonės kiauras dienas vilki vien tik maudymosi kostiumėlius. Vasaros metu tikrai yra į ką paganyti akis.

5. Vasarą gausu renginių, kuriuose susirenka būriai partnerio neturinčių žmonių

Nemokamų filmų naktys kaimynystėje? Muzikos festivaliai? Šokių vakarėliai? Tai nuostabios progos sutikti naujų žmonių, kurių kitu atveju nepažintumėte. Kiti metų laikai tikrai neturi tokio plataus renginių repertuaro.

6. Vasarą vietoj pasimatymų galite vykti į įvairius renginius

Nuo liepos iki rugsėjo ne vienas žmogus gali jums pasiūlyti susitikinėti, tad prireiks tikrai daug originalių vietų pasimatymams. Tačiau neverta sukti galvos, nes vasarą šių galimybių – apstu.

7. Kai lauke plieskia karštis, visiškai nesinori lovoje miegoti dviese

Tai tiesiog ekonomiška. Jei lovoje jus šildys karštas kūnas, teks tikrai daug sumokėti už oro kondicionierių.

8. Nesinori praleisti visų atostogų įnikus į „Skype“ pokalbius ar žinutes partneriui

Galbūt ir malonu, kad kažkas namuose domisi jūsų atostogų patirtimi, tačiau visos šios ataskaitos užima labai daug laiko. Išjunkite telefoną ir mėgaukitės tomis keliomis dienomis, kai galite nuo visko atsiriboti.

9. Šį laiką daug smagiau praleisti tinginiaujant ir smaginantis su draugais

Kas vasaros naktimis gali būti geriau nei glamonėtis su patinkančiu žmogumi? Ogi juoktis su žmonėmis, kuriuos nuoširdžiai mylite.

10. Vasara yra puikus metas baigti seniai užmirštus projektus

Šiuo metų laiku dienos yra ilgesnės, tad galite pabaigti megztinį, kurį pradėjote megzti prieš tris žiemas, iškepti pyragą, kurį jau ilgai norėjote išmokti kepti, ar užsiimti kitokiais rankdarbiais. 11. Galite perskaityti knygas, kurios jau seniai dulka ant lentynos

Juk yra tiek daug gerų knygų ir taip norisi jas visas perskaityti.

12. Turite daugybę galimybių vieni leistis į nuotykius

Galbūt norite tiesiog palikti telefoną namuose ir visą dieną klajoti, kur akys veda, o gal norite pasivažinėti naktį? Vasara yra puikus metas įgyvendinti tai, ką visada norėjote padaryti vieni. Glaustytis prie kažko apsimuturiavus šiltu megztiniu galima visą rudenį ir žiemą. O vasarą galite praleisti nuostabiai ir be partnerio, kuris siurbia jūsų laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.