Keturi gestai atskleis apie jus daugiau tiesos, nei norėtumėte

Psichologai nustatė, kad gana tiksliai nustatyti žmogaus charakterį galima viso labo paprašius jį atlikti keletą nesudėtingų judesių.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-16 09:58, atnaujinta 2017-05-15 20:17

Šis neįprastas, bet labai tikslus testas sudarytas iš keturių lengvų gestų, kuriuos žmogus atlieka intuityviai. Iš jo rezultatų galima nustatyti svarbiausius žmogaus asmenybės bruožus. Galite jį išbandyti su savimi ir savo artimaisiais, kad įsitikintumėte, kaip tai veikia.

Pasiruoškite lapelį popieriaus arba gerai įsiminkite skaičius, kurie atitiks jūsų atsakymus į 4 testo užduotis.

1. Sunerkite rankų pirštus. Jeigu viršuje atsidūrė dešiniosios rankos nykštys – rašykite skaičių 2, jeigu kairiosios – 1.

2. Nusitaikykite į nematomą taikinį pirštu, užmerkę vieną akį. Jeigu atmerkta liko kairioji akis – rašykite skaičių 1, jeigu dešinioji – 2.

3. Sunerkite rankas ant krūtinės ir pasižiūrėkite, kuri ranka ant viršaus. Jeigu kairiosios rankos plaštaka atsidūrė ant viršaus – rašykite skaičių 1, jeigu dešiniosios – 2.

4. Paplokite rankomis aplodismentus (kai delnų padėtis horizontali). Jeigu viršuje kairioji ranka, rašykite skaičių 1, jeigu dešinioji – 2.

O dabar pasižiūrėkite gautą keturių skaičių derinį.

2222 – (šimtaprocentinis dešiniarankis) – pastovaus charakterio tipas, konservatyvus, nenorite veltis į konfliktus ir su kuo nors ginčytis.

2221 – pats ryškiausias jūsų charakterio bruožas – didžiulis neryžtingumas.

2212 – jūs komunikabilus, visada galite rasti bendrą kalbą praktiškai su bet kuo.

2111 – jūs nepastovus, viską darote pats, neieškote kitų palaikymo.

2211 – gana retai pasitaikantis derinys. Esate komunikabilus, mezgate kontaktus, bet tuo pat metu esate labai minkšto charakterio.

2122 – esate „technikas“, jums būdingas analitinis protas ir minkštumas. Jūs į viską žiūrite atsargiai, pastebimas šioks toks šaltumas aplinkinių atžvilgiu.

2121 – pats rečiausias derinys, rodantis bejėgiškumą ir pasidavimą kitų žmonių įtakai.

1112 – esate emocingas, energingas ir ryžtingas.

1222 – gana dažnai sutinkamas charakteris. Esate emocingas, bet sprendžiant gyvenimiškus klausimus trūksta užsispyrimo ir atkaklumo, pasiduodate kitų nuomonei. Jūs pasižymite komunikabilumu ir traukiate žmones.

1221 – jums būdinga emocingumas, užsispyrimo stoka, labai minkštas charakteris, naivumas.

1122 – esate draugiškas žmogus, bet kiek naivus ir paprastas. Esate linkęs kapstytis savyje, analizuoti veiksmus. Turite daug interesų, bet ne viskam pakanka laiko.

1121 – jūs labai pasitikite žmonėmis, esate minkšto charakterio. Greičiausiai esate kūrybiškos prigimties.

1111 – (šimtaprocentinis kairiarankis) – esate labai nekonservatyvus žmogus. Anaiptol ne paskutinę vietą jūsų gyvenime užima kūryba. Į daugumą dalykų žiūrite nestandartiškai. Jums būdinga stiprios emocijos, išreikštas individualizmas, egoizmas. Jūs užsispyręs ir egoistiškas, bet tai jums netrukdo gyventi.

1212 – jūs dvasiškai stiprus žmogus, galima sakyti, užsispyręs, pasiekiate užsibrėžtus tikslus.

1211 – esate linkęs į savianalizę, šiek tiek uždaras, dėl to jums gana sunku susirasti draugų, bet esate dvasiškai stiprus, ir siekiant užsibrėžto tikslo vargu ar kas sugebės jus išmušti iš kelio.

2112 – jums būdingi lengvo ir atsipalaidavusio charakterio bruožai, jūs lengvai randate naujų draugų, užmezgate pažintis ir dažnai keičiate pomėgius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.