6 moterų savybės, kurių vyrai negali pakęsti

Visi šie punktai liečia tiek vyrus, tiek moteris. Tokie dalykai erzina abi lytis. Tačiau moterys dažnai nesusimąsto, kad toks jų elgesys vyrams labai nepatinka.

Tačiau moterys dažnai nesusimąsto, kad toks jų elgesys vyrams labai nepatinka.<br>123rf nuotr.
Tačiau moterys dažnai nesusimąsto, kad toks jų elgesys vyrams labai nepatinka.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2016, 5:57 PM, atnaujinta May 14, 2017, 5:06 PM

1. Kai nuolat neatsakingai švaistote pinigus.

Rimtuose santykiuose, ypač šeimyniniame gyvenime, jūs abu stengiatės, kad gyvenimas būtų geras. Bet kai gyvenate ne pagal savo išgales, švaistote pinigus niekniekiams, jūs parodote nepagarbą ir nedėkingumą vyro pastangoms išlaikyti šeimą.

Žinoma, kartais galima palepinti save, bet dabar esate suaugusi, turite šeimą, todėl turite atsakingai tvarkyti finansus.

2. Kai save žeminate.

Jūsų vyras jus myli. Jis pasirinko jus, nes nori būti su jumis. Ir kai jūs nuolat skundžiatės savo figūra arba kaip jūs atrodote, tai jį žeidžia. Jis nori, kad mylėtumėte save taip pat, kaip ir jis jus.

3. Kai jis nėra jums pirmoje vietoje.

Jeigu dalintis paslaptimis arba prašyti patarimo pirmiausia skubate pas kitą žmogų, kuris nėra jūsų vyras, tai jam sukelia skausmą. Jeigu pasirinkote būti su juo, jis visur turėtų būti pirmoje vietoje.

4. Kai lyginate jį su kitais.

Jei jūs norite paskatinti jį būti geresniu, tuomet tai nėra tinkamas būdas. Tiesiog pastatykite save į jo vietą: jeigu jis jums sakytų, kad kaimynė atrodo geriau už jus – tai taptų jums motyvacija ar įžeidimu?

5. Kada jūs menkinate jį.

Nereikia su juo elgtis kaip su vaiku, žeminti arba versti jaustis, kad esate geresnė – nesvarbu, ar esate kompanijoje, ar tik dviese. Santykiai turi būti lygūs.

6. Kai jam grįžus namo pratrūkstate pykčiu.

Kiekvienam būna blogų dienų. Ir kartais mes pratrūkstame pykčiu ant artimųjų, be to iškart, kai tik su jais susitinkame. Jis dar nežino, kas jums atsitiko, o ir jūs nežinote, ką jam teko šiandien iškęsti.

Tiesiog būkite ramesnė. Negadinkite namų atmosferos. Sutikite jį su šypsena, paklauskite, kaip praėjo jo diena, ir tik tada ramiai papasakokite apie tai, kas jums nutiko.

Jis turi būti jūsų patikima atrama gyvenime. Ant jo pečių galite išsiverkti, bet ne išlieti savo pyktį ir šitaip sumažinti savo stresą.

Parengė Evelina Parniavskaja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.