Taiklu: lengvas testas, viską pasakantis apie jūsų emocinę būklę

Paveikslėlis prieš jūsų akis yra psichologinis testas, galintis pasakyti apie jūsų emocinę būklę daugiau, nei jūs patys. Pažvelkite ir pasakykite, kokias emocijas pamatėte merginos veide?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2016, 12:09 PM, atnaujinta May 14, 2017, 7:42 AM

a) baimę

Jeigu tai pirmasis dalykas, kurį pamatėte jos veide, jūs esate stresui atspari, ištverminga asmenybė su stipriu charakteriu. Visus sutinkamus sunkumus ir negandas jūs išgyvenate pakelta galva.

b) pyktį

Jums atrodo, kad merginos veidas piktas? Tokiu atveju tai jūsų pačių atvaizdas. Pabandykite paanalizuoti, dėl ko ar ant ko pykstate, ir išspręsti šią situaciją. Tokia emocija, kaip pyktis, nedideliais kiekiais yra naudinga, bet tik ne tada, kai jį gniaužiate.

c) laimę

Apie jus sako, kad esate kaip saulės spindulėlis – šalia jūsų šilta ir jauku visiems. Netgi ten, kur negalo būti nieko gero, jūs įžiūrite pozityvius dalykus. Štai iš ko reikia mokytis optimizmo!

d) nematau emocijų

Tai turėtų jus priversti suklusti. Būsena, kurioje dabar esate, vadinama emocine krize. Jūs pavargote, o galbūt po pernelyg stiprių išgyvenimų juk apleido jausmai. Psichiatrai pataria skaityti daugiau knygų, žiūrėti filmų ir bandyti „pabusti“ iš emocinio miego.

Žinoma, jūs galėjote merginos veido išraiškoje įžiūrėti ir kitokių jausmų, bet tai reiškia tik vieną – šiuo momentu jie jums yra aktualūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.