Kuris veidukas arčiausiai širdies? Tai atskleidžia jūsų vidų

Kartais žmogus pats negali pasakyti, koks yra jo temperamentas. Todėl testas – paveikslėlis, kuris dabar yra prieš jus, gali nustebinti. Sužinoti, kokį turite charakterį, visai nesudėtinga.

Kartais žmogus pats negali pasakyti, koks yra jo temperamentas.
Kartais žmogus pats negali pasakyti, koks yra jo temperamentas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2016, 1:17 PM, atnaujinta May 14, 2017, 3:44 AM

Atidžiai pažvelkite į šiuos keistus veidukus ir pasirinkite tą, kuris yra artimiausias jūsų širdžiai. Rinkitės greitai ir stenkitės nesinaudoti loginiu mąstymu. Pasirinkote?

Štai ką reiškia jūsų pasirinkimas

1. Norite parodyti kitiems savo geriausias savybes, į kurias įeina ir humoro jausmas, ir gebėjimas nesusikoncentruoti ties problemomis. Žmonės linkę manyti, kad esate ištvermingas ir atkaklus žmogus, kuris mėgsta triukšmingą aplinką. Visa tai yra tiesa, bet tik iš dalies. Iš tikrųjų jūs kartais pavargstate nuo optimizmo kaukės ir mielai taptumėte dejuokliu, kad tik jūsų pagailėtų. Laimei, tokia nuotaika yra ne taisyklė, o išimtis.

2. Jūs nieko prieš patirti kokį nors nuotykį, jei tik jis nereikalaus daug moralinių pastangų ir piniginių sąnaudų. Jūs, kaip tikras malonumų mėgėjas, norėtumėte, kad draugai linksmintų jus visą parą ir, dar geriau, už savo pinigus. Todėl savo charakterio sunkumus jūs užkraunate ant artimųjų, kurie kartais labai kenčia nuo jūsų užgaidų. Be to, esate tikri, kad jūsų charakteris yra aukso vertės, ir negali būti jokių svarstymų.

3. Jūs puikiai mokate slėpti savo mintis. Turite karjeristo charakterį, ir tai jūsų atveju yra didelis privalumas. Jūs linkę į strateginį mąstymą ir pabaigiate visus pradėtus darbus. Dažnai teikiate pirmenybę ne problemų sprendimui, o jų vengimui. Dėl šios savybės aplinkiniai gali jums priskirti neryžtingumą. Bet jūs žinote, kad protingas į kalną nelips – protingas kalną apeis.

4. Esate kūrybiškas ir aktyvus. Originaliomis idėjomis, kurios aplanko jus kartkartėmis, sugebate keisti aplinkinių žmonių ir tuo pačiu savo gyvenimą. Jeigu dėl kažkokių priežasčių kažkas nepavyko, jūs gebate pereiti prie naujų užduočių nepuldami dėl neįvykdytų planų į neviltį. Dažnai tokio charakterio žmonėms gyvenime sekasi.

5. Šis veidukas rodo, kad esate neblogas kovotojas. Jeigu jūsų gyvenime įvyksta konfliktinės situacijos, tai jūs pagal galimybes bandote pasiekti pergalę. Vienintelis būdas, kada esate pasiruošę pasiduoti – tai pripažinimas, kad esate neteisus. Juk jūsų charakteryje yra teisingumo savybė. Dėka įgimto užsispyrimo jūs stengiatės iki galo pabaigti pradėtus darbus. Ir aplinkiniai tai vertina.

6. Jūsų charakteryje yra galios troškimas ir noras vadovauti. Tačiau esate šiek tiek sentimentalus žmogus ir pasiruošęs daug ką padaryti dėl žmonių, kuriems reikalingas jūsų užtarimas. Tokio charakterio žmonės moka ištverti sunkumus ir suteikti artimiesiems bei draugams patikimą apsaugą. Negalite pakęsti melagių ir išdavikų.

7. Mainais už savo įgimtą žavesį jūs tikitės iš aplinkinių meilės ir supratimo. Dažnai jūs galite naudoti vadinamą „saldų melą“, kad gautumėte, ko norite, ir tuo pačiu nejaučiate jokios sąžinės graužaties. Tokia taktika dažnai atneša teigiamų rezultatų ir padeda pasiekti tai, ko kiti negali agresyviai gauti. Tačiau kartais ir jums būna situacijų, kai pasaulis tampa nemalonus. Tokiu atveju gydyti depresiją reikia bendravimu. 8. Aštuntas veidukas sako, kad jūsų charakteris yra apdovanotas vadinamuoju „sveiku abejingumu“. Jūs mokate išspręsti bet kokias problemas ir jose dar rasti naudos. Todėl draugai ir artimieji yra linkę dalintis su jumis savo problemomis. Juk visada rasite paguodos žodį. Darbe jūs nemėgstate netikėtų siurprizų, tokį charakterį turintys žmonės nori rasti stabilų ir pelningą darbą. Jeigu jiems tai pavyksta, tuomet šie žmonės neiškeis jo į pačias patraukliausias perspektyvas.

Parengė Evelina Parniavskaja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.